Тази обява не е активна! Намери подобни обяви в Хороскопи / Ясновидство, град Пловдив.
Ясновидство за минало и настояще Арабска магия за любов, Восъколеене, Изготвяне на амулети, Лечение на здравословни проблеми, Отстраняване на бяла магия, Отстраняване на черна магия, Помощ – алкохолизъм, Помощ – безплодие, Помощ – бизнес проблеми, Помощ – лични проблеми, Карти Таро, Кафе - град Пловдив | Хороскопи / Ясновидство

Ясновидство за минало и настояще

Цена
Договаряне

Ако търсите пълно и подробно ясновидство за минало и настояще, без да е необходимо да споделяте лична информация като имена и рождени дати, ние можем да ви помогнем.

Предоставяме пълно и подробно ясновидство без използване на загатки и догатки, без да се задават въпроси за вашата личност. Нашата услуга включва и бъдещи предсказания, касаещи вас и вашите близки.

Ние отговаряме на всички ваши думи и ви предоставяме съдействие и помощ за най-бързото и ефективно решаване на всякакви проблеми, независимо от тяхната природа - семейни, битови, любовни или други.

С доказан опит от 32 години, гарантираме положителни резултати в рамките на няколко часа. Не се колебайте да се свържете с нас и да откриете какво ви очаква в бъдещето.ТЕЛ ЗА ВРЪЗКА :0877140961, КАКТО И НА ВАЙБЪР, 0888472915, Watsapp

ПРИЕМАМЕ СРЕЩИ САМО ВЪВ ОФИСИ София и Пловдив

Посещения: 183