Янтарна киселина

Цена
Договаряне
20.12.19
град Пловдив
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача, продавача, лично предаване

Янтарна киселина това е рециклиран продукт от кехлибар има толкова много полезни свойства. Янтарна киселина за стайни растения :

1. Месечна торене стайни растения янтарна киселина дава увеличение жизненост цвете, неговите пъпки са по-силни и по-многобройни, а самата централа ще бъде много по-силен и по-здрави.

2. Обработка на всички цветя от спрей ускорява растежа на клонове и да се увеличи техният брой, се препоръчва да го направя в един месец.

3. За укрепване на кореновата система да се накисва цвете разтвор янтарна киселина в продължение на няколко часа, но не по-малко от половин час.

4. Ако решите да се прилагат Cherenkov метод за възпроизвеждане растения, то е много полезно да се накисва резниците в този разтвор в продължение на 24 часа, преди да се засаждат в земята.

5. При метода на семена янтарна киселина възпроизвеждане също много полезен в това изпълнение не е напоена издънки и семена, също така в продължение на 24 часа, но след накисване на семената трябва внимателно да се сушат, някои производители и се оставят семената в смес на янтарна до покълване.

6. След това заболяване пръскане цветове разтвор киселина им позволява бързо съживени.

Янтарна киселина не губи своите свойства и се препоръчва да се запази в помещение без светлина и влага при температура не повече от двадесет и пет градуса.

В човешкото тяло янтарна киселина идва от храната, така че този продукт е напълно естествен, просто понякога не е достатъчен, при което човек се чувства умора и раздразнителност. Янтарната киселина е разтворима във вода и етанол.Използва се за производството на янтарен анхидрид и за производство на полиестери. Янтарната киселина е съединение участващо в така наречения цикъл на Кребс характерен за всички аеробни организми и в електротранспортната верига на митохондриите.
Фирма КРАСХИМ ЕАД е вносител на Янтарна киселина и разполага с количество на склад.
произход : Италия
опаковки : торби по 25 кг.
Формула: C4Н6О4 , HOOCCH₂CH₂COOH
CAS No.: 203-740-4
EO-No. 203-740-4

Посещения: 147