Цялостен курс - маникюр, педикюр, ноктопластика в Русе

Цена
Договаряне
1 авг.
град Русе
Обява от
Фирма

Курс по професия 8150301 Маникюр, педикюр и ноктопластика, специалности:

8150301 Маникюр, педикюр и ноктопластика - II СПК

8150302 Организация и технология на маникюрната и педикюрната дейност - III СПК

Лицензирана диплома, валидна в България и в чужбина

ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА

Избирате сами формата на обучение в зависимост от свободното си време и според желанията си

Индивидуално обучение с практика в реална работна среда за курсисти без опит: 100% оползотворяване на учебното време, обучение с вашето темпо, гъвкавост и ефективност, работите самостоятелно с преподавател в удобно за Вас време и график.

Дистанционна форма - достъпна в цялата страна за работещи козметици - ускорен курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите.

Възможност за разсрочено заплащане на таксата за курса, както и превод и легализация за чужбина на издадените документи.

Придобилите втора степен на професионална квалификация по професията могат да заемат длъжности: Маникюрист; Педикюрист

Придобилите трета степен на професионална квалификация по професията могат да заемат длъжностите: Маникюрист; Педикюрист, Организатор дейности студио/ салон за маникюр; Организатор, работа с клиенти, Управител на обект за търговия за продукти за маникюр, педикюр и ноктопластика; Управител на студио/ салон за маникюр.

Издавани документи:

- Удостоверение за професионално обучение по образец 3-37 на МОН с международна валидност - придобиване на част от професия

или

- Свидетелство за професионална квалификация по образец 3-54 на МОН с международна валидност - придобиване на степен на професионална квалификация. С издадения документ може да работите като самонаето лице и да отваряте собствен салон/ студио, както в България, така и в чужбина

- безплатен EUROPASS на български и чужд език по избор - европейски паспорт, който позволява практикуването на придобитата квалификация. В него се посочват длъжностите, които курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа.

ЦЕНТЪРЪТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение лицензия № 2016121307.

Информация за начало на курсовете, записване и други подробности потърсете на тел.: 0888871393, 0884270104, 0879869849, както и на e-mail адрес: c***@abv.bg или посетете сайта ни https://cpodm.eu


Посещения: 912