Цитомакс женолутен - възстановяване функциите на женската репродуктивна система

125 лева
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Цитомакс женолутен - пептиден биорегулатор
За комплексно възстановяване на функциите на женската репродуктивна система
Хранителна добавка женолутен: 20 или 60 капсули по 0. 2 г. Състав: пептиден комплекс а - 15, микрокристална целулоза (е 460), цвеклова захарно, лактоза, нишесте, туин - 80. Съдържи комплекс пептиди от яйчниците.
Комплекс от пептидни фракции, получени от яйчниците на млади животни. Извлечените пептиди имат избирателно действие върху клетките на яйчниците, регулират процесите на метаболизма в яйчниците, спомагат за съзряването на яйцеклетките, възстановяват цикличната дейност на яйчниците.

При клинични проучвания е установена ефективността на препарата женолутен за комплексно възстановяване на функциите на женската репродуктивна система при патологични състояния с различен

Произход, включително при хипофункция на яйчниците, нарушен менструален цикъл, климактерични разстройства, безплодие при жените в резултат на нарушения на хормоналния статус, а също така сред жени на по - голяма възраст за оптимизиране на функциите на половата система.
Приложение при:
• нарушени функции на яйчниците
• нарушения на менструалния цикъл
• ендометриоза
• безплодие при жените
• климактерични разстройства
• хормонозависими заболявания на женската репродуктивна система
• понижено либидо

Забележка: да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Дозировка и приложение: по 1 - 2 капсули 1 - 2 пъти дневно по време на хранене.

Продължителност на приемане – 1 - 3 месеца.

Целесъобразно е да се направи повторен курс след 1 - 3 месеца. Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Русия

Продуктите на научно - производствения център по ревитализация и здраве се разпространяват на принципа на мрежовия маркетинг млм /мултилевъл/. При интерес от ваша страна, не се колебайте да се свържите с нас. Регистрацията като независим търговски сътрудник е напълно безплатна. Уважаеми клиенти, моля изберете от падащото меню желаната разфасовка женолутен: 20 или 60 капсули.

Марка: научно - производствен център по ревитализация и здраве /нпцриз/ - Русия

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 150 лв.

Посещения: 34