Цех 1620 кв. м под наем в Промишлена зона, Сандански

Цена
€1620
Площ
1620 м2
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

АДРЕС Недвижими Имоти дава под наем просторен цех в Промишлената зона на град Сандански. Обща площ – около 1620, 00 кв. м, разпределена на работна зала, офиси, складове и санитарни възли. Обектът е разположен на втори етаж от масивна сграда със стоманенобетонна конструкция и тухлени стени. Цехът има височина на тавана над 4, 00 м и много добра естествена осветеност. Налични са трифазен ток без ограничение на мощността, вода и канализация. Цехът разполага с два асансьора – пътнически /до 500 кг/ и товарен /до 1000 кг/. За ползването на електрически ток с определена мощност наемателят заплаща еднократна такса на електроразпределителното предприятие ЧЕЗ, която се определя по специална методика на предприятието.


Сградата се намира в заграден участък със самостоятелен вход, като е осигурен достъп и на товарни автомобили. Пътят до Главен път Е-79 и ж.п. гарата е асфалтиран и се поддържа с добро състояние.

Обектът е подходящ за производствена дейност, шивашки цех или склад.


Наемната цена е посочена без ДДС и се отнася за квадратен метър наета площ.


Условие за наемане: при подписване на договор наемателите заплащат наемната цена за текущия месец и една месечна вноска като депозит, който се съхранява от наемодателя до изтичане срока на договора. След края на първия месец се заплаща втори депозит в размер на сумата за изразходвана електроенергия в наетото помещение за този месец.


Наемателите заплащат еднократно агентско възнаграждение в размер на 50% от наемната цена /без ДДС/.

Наем: 1 евро/кв.м.


Посещения: 106