Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Цех за производство на пластмасови изделия.

€120000
16.10.23
област Хасково, град Димитровград
Цех за производство на пластмасови изделия.
Цех за производство на пластмасови изделия. Цех за производство на пластмасови изделия. Цех за производство на пластмасови изделия. Цех за производство на пластмасови изделия. Цех за производство на пластмасови изделия. Цех за производство на пластмасови изделия. Цех за производство на пластмасови изделия. Цех за производство на пластмасови изделия. Цех за производство на пластмасови изделия.
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Продава се работещо малко предприятие за пластмасови изделия в Димитровград, област Хасково.

Същото е специализирано в производството на 25 пластмасови изделия, има защитени два патента с изключителни права за производство и близо 38 годишна производствена история.

Продава се с цялото налично оборудване включващо 25 матрици, 8 основни машини, инструменти и инвентар, готовата продукция, суровини и материали на склад в големи количества. С тях ще бъдат предадени и всички контакти и връзки за настоящите доставчици, клиенти и пазар за продукцията.

Сградата на предприятието е с площ от 360 м2, като има възможност за надстрояване на втори етаж над тях. Състои се от 10 помещения основни производствени, помощни, складови, офис, санитарни възли и съблекални за персонала. Трифазен ток.

© 2007-2024 Безплатно.net