Тази обява не е активна! Намери подобни обяви в Осветление, град София.

Храсти червен и бял касис

Цена
12 лв
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Корени червен касис. Може да пътува до всяка точка на страната с Еконт за сметка на купувача. 12лв. корен около 30-40см дължина - за плододаване ще са му нужни да расте 1, максимум 2г. За повече бройки може да се договорим за отстъпка. Моля обърнете внимание - може да се намери и по-ниска цена, но срещу нея съответно Ви продават и по-дребни растения, които съответно ще плододават отложено във времето.

Касисът е подходящ както за директна консумация, така за гарниране на десерти, за приготвяне на сладка и сокове. Непретенциозен, стига да има Слънце и вода. Ражда големи количества, като оформя многогодишни храсти, високи до 2м. Издръжлив на студ. При редовно поливане плодовете стават с големината на култивирани боровинки. Червеният става по едър и при презряване голяма част от киселия му привкус се губи, става буквално сладък, белият е по-дребен, по-сладък и с различен аромат. Вижте белия касис в другата обява.

* Снимките в обявата са правени през юни 2014-та.

За контакт - скайп или чрез формата за контакт в обявата.

Продавам излишни за мен био-растения, ненаторявани с изкуствени торове.

Предлагам и разсад от къпини, малини, различни видове цветя - розов клематис, жълти маргаритки, текома, парички. За повече инфо пишете в скайп.

Посещения: 57