Хотел Плаза Палас

80 лева
Етажи
3
Брой стаи
20
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Хотел „Плаза Палас „ се намира в най престижната и оживена част на варненското „сити „ само на 20 м.от Фестивален и Конгресен център на гр. Варна и в непосредствена близост до главния вход на Морската градина.

Хотелът разполага с луксозни студиа с терасис прекрасна морска панорама, също и стандартни и икономични стаи –общо 40 легла, разпределени както следва: 5 икономични стаи, 9 стандартни , 4 студиа лукс и 2 студиа с големи тераси с луксозно обзавеждане. Елегантния интериор и множеството съвременни удобства ще удовлетворят всеки наш клиент.

Стаите от всеки етаж са обзаведени в различен стил с луксозни мебели, големи бани с вани, климатик, кабелна телевизия, телефон , интернет, хладилник и разполагат с всички удобства и комуникации за комфортна почивка.

Хотелът работи целогодишно и предлага прекрасни възможности за настаняване и отдих , както през зимата така и през лятото.Създадени са условия за развитие на конферентен и бизнестуризъм, за организиране на свободното време , за пълноценна почивка.

Посещения: 34