Елисавета събиране на двойки ДОКАЗАНО ясновидство в сферата от 25гд прави най силните ритуали

Елисавета събиране на двойки ДОКАЗАНО ясновидство в сферата от 25гд прави най силните ритуали

Цена
Договаряне
днес в 19:38 ч.
град Разград

* Любовен EXPERT Елисавета - Ясновидка която дългогодишно помага на хората. Ако бедите ви следват, постоянно нямате късмет, а няма логично обяснение потърсете ме. Любовна магия с реални резултати, събирам разделени двойки - премахвам съперник и връщам любимия човек дори и да са минали години. Помагам при всякакви ситуации. Ако сте се уморили от празни обещания, от чакане без резултат Денонощно може да се свързвате с мен.

* Правя любовна магия с реален резултат по снимка.

* ИЗПЪЛНЯВАМ РИТУАЛИ И ОБРЕДИ ЗА ЗАВРЪЩАНЕТО НА СЪПРУГА ЗАВИНАГИ.

* ВЪЗТАНОВЯВАМ ИЗГУБЕНИТЕ ЧУВСТВА.

* Развалям черна магия, гледам минало, настояще и бъдеще само по рожденна дата и снимка. Помагам на хората повече от 25 години, работя по телефона, а след пандемията ще приемам и хора в кабинета си.

* Помагам в семейни отношение като придавам спокойствие разбирателство и подсилвам чувствата

* Боравям със силни ритуали и заклинателни формули с ангели за привличане, събиране на разделени двойки, обвързване с любим, спиране на изневери, хармонизиране на връзки и намиране на подходящ партньор. Разрешавам всякакви проблеми, свързани с любовни и лични отношения.

* Ритуали за постигане на благополучие, късмет и любов.

* Премахвам успешно всякакви видове магии и родови проклятия.

* Поставям трайни защити и изработвам талисмани срещу всякакви форми на енергийни вмешателства. За въпроси свържете с мен на Безплатна консултация по телефона.

Контакти с мен

Тел. - 087 655 6771 - може и по ВАЙБЪР.

Номера не е импулсен!


* Отстранявам магии и проклятия, зареждам с енергия и късмет

* Правя бизнес амулети за щастие, любов и късмет.

в Сверата съм от 25 години извършваам един от НАЙ-СИЛНИЯТ ИСТИНСКИ И СПОЛУЧЛИВ РИТУАЛ ЗА РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ И СЕМЕЙСТВА ВУДУ ЛЮБОВНА МАГИЯ ЗА СИЛНА СТРАСТ И ЛЮБОВ практикувала съм го в Дубай, Индия Турция и още др. Мюсюлмански държави започнах да се занимавам от 1996 година помогнала съм на хиляди двойки и семейства да се съберат да си простят всички грешки да са по влюбени и взаимни.

Много хора ме познават в България и Чужбина за мен се чува от уста на уста за тези които не ме познават ще се радвам да се запознаем и решим заедно проблемите ви.


Работи с клиенти от България и Чужбина, консултира по телефона, дава бързи, категорични и 100%-ви Резултати!!!


ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ И ЯСНОВИДСКИ СПОСОБНОСТИ 100% ГАРАНЦИЯ И КАЧЕСТВЕНА РАБОТА.
Валерия от гр Добрич- благодарна съм на г-жа Елисавета тя ми върна живота и радоста без нея нямаше да се справя идваше ми да се самоубия толкова съм се похарчила да дам пари да ми помогнат нейни колеги какво ли не съм правила и заеми от приятели и кредити за да си върна съпруга при децата бях способна на всичко докато не срещнах нея в труден момент тя ми подаде ръка незнаех на кой свят съм с нейната намеса аз видях отново живот работи достойно и честно на достъпна цена много съм доволна от нея бог да те поживи Елисавета хиляди БЛАГОДАРНОСТИ ОТ СЪРЦЕ!


Десислава от гр, Бургас


Маг Елисавета тя е моят ангел спасител, знаете ли колко съм се молила на бог и той отговори на молитвите м. Бях разбита, не се хранех, не можех да спя, плачех и страдах. Семейството ми се разпадаше, а аз бях безсилна, а бях толкова щастлива - имах съпруг, деца, дом, но изведнъж нещо стана, съпругът ми малко по малко се отдалечаваше постоянно се карахме, стоеше пред мен и сякаш бе съвсем друг човек. Накрая се разделихме. Това се отрази и на децата, Оценките им в училището отслабнаха, станаха по-затворени по мълчаливи, а бяха толкова жизнени и изпълнени с енергия. Започнахме да посещаваме психолог, докато не открих елисавета - тя ми подаде ръка, когато имах най-много нужда, Когато ми разказваше за моят живот аз просто останах без думи и повтарях - да, да точно така. Каза ми, че имам много силно проклятие, аз се разплаках а тя ми обеща че ще ми помогне и наистина стана чудо. Съпругът ми ме помоли за прошка, каза ми, че много ме обича и не може да живее без мен, простих му. Децата си върнаха волята за живот и отново станаха весели жизнени и оценките им се подобриха, отново станахме семейство, благодарение на Елисавета?


Ако и вие като мен сте отчаяни, не намирате изход от лабиринта-тя е силата изпратена от бог...


Невена Маринова от София

Ползвала съм услугите на на Маг Елисавета и съм много благодарна за нейната всеотдайност и за помощта да се заздрави семейството ми, за здравословните ми проблеми. Благодаря ти от сърце и душа, Маг Елисавета Благодаря за твоята всеотдайност, искреност и помощ! Бъди благословен И ПОМАГАЙ НА ВСИЧКИ ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО СА ИЗМАМНИЦИ И ЛЪМТЯТ ЗА ПАРИ Малко са хората като теб!
Посещения: 1373