Икбал най силна в събиране на двойки и семейства, разваляне на магии

Икбал най силна в събиране на двойки и семейства, разваляне на магии

Цена
Договаряне

Ходжа Икбал събира двойки и разбити бракове разваля негативи и прави защити срещу външни намеси Колеги които обещават че правят тези услиги но малкото от нас ги умеят!

Вид услуга

Арабска магия за любов, Восъколеене, Изготвяне на амулети, Лечение на здравословни проблеми

- Ако сте изгубили вашата любов и колкото да се трудите да си я върнете не успявате оставате разочаровани не губете вяря и надежда защото след всяко зло идва и добро повярвайте в него Бог помага на своите деца!

НЕ ЧАКАЙТЕ НЕЩАТА ДА ЗАГРУБЯВАТ

ПОЧТИ НАД 200 ОБЯВИ ПИШЕ ЧЕ СЪБИРАТ ДВОЙКИ НО НЕ ВСИЧКИТЕ ГО МОГАТ!

правя муски за любов, работа, берек в дома привличане на мъж/жена и др. Цена за бройка 50 лв.

Откривам изневери и отстранявам съперници връщам радоста в дома

Сложете край на мъките и страданията си със мен като ми се обадите Чакам сериозни обаждания само за нуждаещи! Отговарям в WHATSAPP От любопитство не гледам, Лица под 18 гд да не се званят моля


БЛАГОДАРЯ ЗА РАЗБИРАНЕТО!

Благодарно писмо към Г-жа Ходжа Икбал :)

Аз съм Сезгин Демиров от гр. Плевен

На 32гд. Съм преди 2 години ожених се за булка от Търновският край, много се обичахме бяхме най щастливата двойка в града нямаше като нас за всичко се разбирахме с моята прекрасна съпруга родини се рожба станахме още по щастливи. Всичко беше като Любовна приказка докато един ден Настъпи черен ден за мен жена ми с която се обичахме изведнъж изтина от мен стана друг човек не ме поглеждаше не спеше до мен не си говорихме отстранисе от мен взе детето и си замина при тяхните. Аз бях се побъркал бях като луд само плачех и се питах къде съм сгрешил къде е проблемът от толкова старание моята майка на сутринта веднага ме заведе на Ходжа в Русе жената каза че имам негативна енергия в дома си затова всичко се е преобърнало на опаки, Тя позна но не успя да ми помогне! Същата работа и при други Ясновидки и Ходжи мъже, жени, Почти Цяла България съм обиколил да ми помогне всички кзваха че има негативна енергия дали са ми води, муски четени ябълки вафли да ям че да съм се изчистил не знам си какво вече беше ми писнало и се страхувах за резултата че пак ще остана сам и нещастен. Мой приятел и колега от работа ми даде визитката на гопожа от личен опит мия препоръча и ми се закле че Тя е човека Икбал господ здраве да и дава до ден днешен аз съм със моето семейство ДЕТЕТО МИ СИ ИМА МАЙКА И БАЩА. ЛИЧНО ПРЕПОРЪЧВАМ БРАТЯ И СЕСТРИ МЮСУЛМАНИ И БЪЛГАРИ СРЕД ВСИЧКИ ХОДЖИ КОИТО СЪМ БИЛ НИЩО НЕ СА ПРЕД НЕЯ! Погледнете сами.

Посещения: 207