Хитозан Тянши - град Варна | Традиционна / Народна Медицина

Хитозан Тянши

Цена
74 лв
26.12.19
град Варна
Обява от
Частно Лице

Хитозанът на "Тянши" подобрява имунитета, изхвърля несмлeните вещества, освобождава организма от токсините.


Състав:


Биологично активната добавка "Хитозан" се произвежда от черупките на морските червенокраки раци (крабове). Хитозанът е продукт, получен от хитина на раците чрез отделяне на ацила (карбоново съединение, което придава твърдост, сякаш циментира хитина).


Чистотата на продукта, след отделянето на ацила, е над 85 %, което обуславя високия функционален ефект на хитозана. Този препарат е уникален по своите оздравителни свойства. Основното активно вещество в препарата е хитозаминът.


Свойства:

Свързва холестерола и го отстранява от организма, понижава количеството на липидите в кръвта, като по този начин препятства възникването на сърдечно -съдови заболявания и атеросклероза, подобрява кръвообръщението.

Предотвратява хипертонията, предизвикана от излишен прием на сол.

Подобрява функцията храносмилане, като активира дейността на бактерии, стабилизира работата на черния дроб, стомаха и червата, като способства за правилното усвояване на храната.

Противодейства на натрупването на холестерола в черния дроб, полиглюкопептидите на хитозана свързват токсините в организма, обезвреждат ги и подобряват възстановителната функция на черния дроб.

Понижава нивото на захарта в кръвта, (полиглюкопептидите засилват секрецията на инсулина и ефективността на използването му, като понижават нивото на захар в кръвта) при хора страдащи от захарен диабет.

Приложение:

Онкологични заболявания с цел да се унищожат злокачествените клетки, да се инактивират техните токсини, да се съживи дейността на лимфоидната тъкън и да се забави образуването на метастази.

Захарен диабет, в т.ч.при инсулинозависимите му форми.

Сърдечносъдови паталогии.

Високо артериално налягане.

Вегетативносъдови прояви и главоболие.

За лечение на псориазис.

Възстановяване на изгорели повърхности и рани без образуване на белези.

Начин на употреба:


"Хитозанът" се прилага широко при хора на различна възраст, особено полезен е за деца, хора на средна и старческа възраст. Два пъти на ден по две капсули, се пият с топла вода. Възможно е коригиране на дозата в зависимост от евентуалните реакции на организма.


Разфасовка:


100 желатинови капсули по 0, 18 гр.

Посещения: 29