Хамали София 24/7 - хамалски услуги, преместване на дома и офиса, извозване на мебели и отпадък

Цена
Договаряне

Предоставяме професионални хамалски услуги, товаро-разтоварна дейност, премествания на вашето жилище или офис, извозване на стари мебели и строителни отпадъци и др. на ПРОМО цени в град София и околностите. Нашите хамали са отговорни, възпитани и коректни и винаги се справят успешно с поставените задачи. Винаги предлагаме най-изгодната за нашите клиенти цена, за да бъдат доволни освен от качеството и от цената и да ни потърсят отново или препоръчат.

Цени за товаро-разтоварна дейност - 12-16 лв/час за хамалин

Цени за преместване на дома и офиса, хамалски услуги и извозване - по договаряне според типа на работата. Може да се обадите по всяко време и да ви предложим цена. Ако ситуацията го изисква - предлагаме безплатен оглед, който не ви ангажира с нищо.

Ако сте офис мениджър и ви предстои преместване на офиса - нашите хамали са в готовност да го осъществят по всяко време. Ние винаги опаковаме с висок клас опаковъчни материали, разполагаме с колички и колани за транспортиране на тежки предмети. Нашите служители имат дългогодишен опит в хамалските услуги. Обадете се по всяко време и ще ви предложим изгодна цена. Повече информация на сайта на Хамали София 24/7: https://hamalisofia.net

Посещения: 523