Фотоепилтор-уред за обезкосмяване

699 лева
Фотоепилтор-уред за обезкосмяване Друг - град Пловдив | Медицинско Оборудване
Вид
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Фотоепилтор-уред за обезкосмяване

Silk'n SensEpil е ново поколение система за дълготрайно обезкосмяване
С помоща на уреда се използват HPL технология за трайно премахване на нежеланото окосмяване.

Високата ефективност и бързината нареждат уреда сред най-добрите фотоепилатори за домашни цели, макар интересът към него да нараства и сред салоните и козметични студиа. Безболезнена процедура с възможност за третиране на всяка част от тялото.
Първоначалният комплект съдържа - 65 000 импулса. Площта на третиране е 6 см2, което го прави единствения по рода си фотоепилатор.

След изхабяване на първоначалните импулси, ще бъдат необходими само поддържащи процедури. Резервните лампи за Silk'n SensEpil XL съдържат 750 импулса.
Резултатите от третирането със Silk'n SensEpil XL са различни и това зависи от човек до човек. Това зависи от цикъла на растеж на космите. За най - добри резултати е необходимо процедурите да се извършват през интервал от 14 - 20 дни.

Времето , необходимо за завършване на пълния цикъл на растеж на косъма, зависи от човека и областта от тялото, но обикновено е 18-24 месеца.
За уреда не са нужни батерии. Това позволява да третирате всички зони без да се притеснявате, че батерията ще се изтощи по време на процедура. Цена 699лв

Интернет магазини
www.market99.net
www.bgmag.net
www.miramarket.net
www.shopbg.info
www.tehno.shopbg.info
www.miramarket.eu
www.gabimarket.com

Посещения: 60