ФИТОВИТ БИО ИМУНО Q10-60 броя ПЕРЛИ - град София | Хранителни Добавки

ФИТОВИТ БИО ИМУНО Q10-60 броя ПЕРЛИ

Цена
16.50 лв
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

БИО ИМУНО Q10

МАСЛО ОТ ШИПКА

МАСЛО ОТ ОБЛЕПИХА

КОЕНЗИМ Q10

Иновативна формула от уникални природни съставки, които взаимно подсилват действието си и осигуряват комплексна защита за нашето здраве.

По съдържание на каротеноиди, които в организма, се превръщат във витамин А, облепиховото масло е най-богато от всички растителни масла. Затова от древни времена то се ползва за лечение на рани и изгаряния. С изключително високо съдържание на витамини С и Е, с което активно способстват за укрепване на имунитета. Съдържа над 200 съставки, от които повече от 15 антиоксиданта, всички Омега мастни киселини (3, 6, 9), флавоноиди, витамини, каротен, ликопен. Използва се като допълнително средство при авитоминози, нарушена белтъчна, липидна и захарна обмяна. Масло от облепиха, прието вътрешно, бързо и ефективно нормализира работата на стомашно-чревния тракт.

Основната съставка на шипковото масло са есенциалните мастни киселини омега 3 и омега 6 (общо 77%). Те не се синтезират в човешкия организъм, но изпълняват изключително важна роля и трябва да се набавят отвън.

Коензим Q10 взема участие в преобразуването на храната в енергия и същевременно има силно антиоксидантно действие. Липсата му води до нарушение на енергетичния баланс и различни функционални отклонения. Ако в телата нямаме достатъчно количество Co Q10, това може да доведе до недостатъчност на сърдечно-съдовата функция, хипертония и много други заболявания.

Само две капсули „БИО ИМУНО Q10” дневно:

  • Осигуряват енергия за нормалната сърдечна дейност.
  • Укрепват имунната система.
  • Подържат нормалното ниво на холестерола и кръвното налягане.
  • Подобряват умственото и физическо състояние.
  • Предпазват клетките от стареене.
  • ПОРЪЧАЙ В
  • HTTP://BIOSHOPZDRAVE.COM и си осигури БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА СОФИЯ!!!
    БЕЗПЛАТНАТА ДОСТАВКА ЗА СОФИЯ включва АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ РАЙОНИ НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА, ВСИЧКИ КМЕТСТВА КЪМ СТОЛИЧНА ОБЩИНА ПЛЮС ГРАД БОЖУРИЩЕ. ЗА останалата част от страната доставката се извършва според НАЙ-ИЗГОДНАТА ОФЕРТА до населеното място ПОСОЧЕНО ОТ КЛИЕНТА!!!
Посещения: 184