Фирма Хамалко В страната, Извозване на строителни отпадъци, Транспорт на битова техника, Транспорт на мебели, Извозване на битова техника, Извозване на стари мебели, Извозване на строителни отпадъци, Разтоварване на товари, Товарене на товари, Чистене на дворове, Чистене на мазета/тавани, 3 т - град София | Транспортни / Хамалски

Фирма Хамалко

Цена
15 лв
15.04.19
град София

Хамалски и транспортни услуги в София и страната от фирма Хамалко.Цени от 15 лева на човекочас и 25 лева на час за транспорт в София.


Ценоразпис за основни дейности:


-Преместване на домашно или бизнес имущество със транспорт и двама носачи до 2 часа-90 лева.Доплащане при носене по стълби над 3-ти етаж и за единични предмети със тегло над 100 килограма.


-Почистване на мазе, таван, гараж или двор със наши чували и включена такса смет-110 лева.Цената е за помещение до 10 кв.метра.За по обемни или затрупани със боклуци помещения осигуряваме оглед и договаряме цената.


Товаро-разтоварни дейности, изхвърляне на строителни материали и стари мебели и уреди.Качване на мебели, уреди и строителни материали, монтаж и демонтаж на мебели става след подробно описание и договаряне.

Посещения: 24