Ферма за целина-Англия

Договаряне

Набираме персонал (мъже, жени, двойки) за работа във ферма за целина и други салатни култури на територията на Англия.

Изисквания - Всички кандидати трябва да са на възраст между 18 и 50-годишна възраст. Владеенето на английски език не е задължително условие. Работата е за физически издръжливи хора с възможност за заминаване веднага.

Работен процес - Бране, засяване и пакетиране на целина и други култури.

Заплащане - Заплащането е с гарантирани 6.8 британски паунда на изработен час, ако сте до 25-годишна възраст и 7.20 британски паунда/ на час, ако сте над 25г. Тези, които са с опит, работят на норма (парче) като заплащането им се базира на тяхните възможности. Средното седмично заплащане е от 260 до 350 британски паунда, при стартиращ сезон; в пиковете на бране, средното заплащане е между 380 и 520 паунда седмично.

Настаняване и Посрещане - Вие ще бъдете посрещнати и съпроводени от летището до фермата в която сте разпределени, на цената на автобусния билет (при група от над трима души). ТРАНСПОРТЪТ е за ВАША сметка. Може да пристигнете и самостоятелно след изготвен от нас маршрут. Настаняването е в каравани, тип мобилни къщи и порт кабини , с настанени от двама до шест души. Наемът на караваната е за ваша сметка, удържа се от вашето възнаграждение и е между 34 и 39 паунда седмично с включени битови сметки.

Начин на кандидатстване: Изпратете автобиография (CV) или кратко описание на вашата трудова кариера до момента на sfy_bulgaria@solution4u.com и ние ще се свържем с вас.

Посещения: 2464