Ученически Лагер В Хотел Китен

23 лева
Курортна област
Настаняване
Брой Нощувки
5
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Предлагаме УЧЕНИЧЕСКИ ЛАГЕР в хотел Шипка, който се намира на 200 метра от плажната ивица в центъра на курортно селище Китен. Китен е разположен в югоизточната част на Република България, на Черноморското крайбрежие, на 55 км югоизточно от областния център гр.Бургас, 5 км южно от общинския център Приморско и 12 км северозападно от центъра на съседната община Царево.

Хотела предлага:

Хотел Шипка е изграден от един корпус и стаи тройки, които могат да се ползват, и като двойки всички с тераса и собствен санитарен възел. Корпуса е разположен в един двор снабден с паркинг, открит басейн, ресторант, външен бар, охрана, сателитна тв, детско игрище и интернет.

Удобства / КомфортСтаите са с три легла, които могат да се ползват, и като двойки снабдени с гардероб, тоалетка, хладилник, телевизор с кабелна телевизия, тераса, интернет и собствен санитарен възел с душ.

Почистване всеки ден!

Ресторант / Бар:

Хотелският комплекс разполага с ресторант с обслужване на Шведска маса и бар с лятна тераса с общ капацитет от 60 места, като Ви предлага според Вашето настроение, Вашия специален повод и индивидуален вкус един богат спектър от ястия, деликатеси и прохладни летни напитки. Оставете се да бъдете впечатлени и изживейте едно неповторимо удоволствие!

Спорт:

Хотела предлага разнообразни възможности за спорт и релакс чрез откритият плувен басен с размери 12/6 м. и детската площадка с пързалки, люлки и организиране на пешеходни преходи с различна степен на трудност.

Развлечения В близост се намира базар с множество магазини за дрехи, сувенири, напитки, пакетирани и сладкарски хранителни изделия, плажни стоки и други. Дискотека е на около 200 м. от хотела.
Разтояние от хотела до: -плажа - 200 м.-автогара - 300 м.

-летище Бургас - 60 км.


ЦЕНИ ЗА ГРУПОВО НАСТАНЯВАНЕ

Цени на легло на база FB / ДАТА

От 2 до 7 год. - FB / От 8 до 12 год. - FB / От 13 до 19 год. - FB / Над 19 год. - FB

01.05-30.06 и от 01.09-30.09
16 лева / 18 лева / 20 лева / 22 лева
01.07-31.08
19 лева / 21 лева / 23 лева / 26 лева

Цените са в лева за човек на ден за пълен пансион и включват нощувка, хранене на блокмаса, ползване на басейн, паркинг, 1 безплатен на 15 деца.


FB - нощувка, закуска, обяд и вечеря.


Забележка:Пакета не включва застраховка.

На 15 деца един безплатен ръководител

Посещения: 54