Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Услуги с автокран в Стара Загора

Договаряне
26 септ.
град Стара Загора, град Казански
Услуги с автокран в Стара Загора
Услуги с автокран в Стара Загора Услуги с автокран в Стара Загора Услуги с автокран в Стара Загора Услуги с автокран в Стара Загора Услуги с автокран в Стара Загора Услуги с автокран в Стара Загора Услуги с автокран в Стара Загора Услуги с автокран в Стара Загора Услуги с автокран в Стара Загора Услуги с автокран в Стара Загора Услуги с автокран в Стара Загора Услуги с автокран в Стара Загора
Обява от
Фирма

Фирма ”КРАНЕКС-АН” ЕООД извършва услуги с автокранове в Стара Загора и регион. Ние предлагаме следните машини:

-Terex Demag AC 35-40 тона; дължина на основна стрела 32 метра + 15 метра двойно удължение(човка) с обща работна височина 45 метра.

- Liebherr ltm 1025-25 тона; дължина на стрелата 28.5 метра. Изключително маневрен и високо проходим, подходящ за трудно достъпни терени.

Крановете са оборудвани с богат набор от такелаж и прикачен инвентар. Автокранистите ни са с богат опит в областта на подемната техника.Фирмата ни е участвала в изпълнението на много обекти в строителния, индустриалния и селскостопански сектор.Цените ни са достъпни и винаги могат да бъдат договаряни в зависимост от продължителността на услугата.

© 2007-2023 Безплатно.net