Уроци по пиано

15 лева
Уроци по пиано Пиaно, Начинаещи, Деца, Напреднали - град София | Музикални
Инструмент
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Казвам се Аделина и давам индивидуални уроци по пиано на начинаещи и напреднали, без възрастови ограничения. Уроците могат да бъдат провеждани на български, или английски език за чужденци. Подхождам индивидуално, според потребностите и целите на всеки. Живея и преподавам в жк. Дружба, но при нужда мога да посещавам ученика у дома.
Учениците ми са в широки възрастови граници от 5 до 45+ годишна възраст. Възпитавам малките в любов към пианото и музиката като цяло, работим върху тяхната постановка, правилната стойка и изграждането на добри навици при свиренето.
На по - големите ученици давам свобода в избора на произведения/песни, за да могат да получат максимално удоволствие от свиренето на пиано. Паралелно с ученето на любими техни парчета, свирим леки пиеси от Американска школа, по която преподавам и използвам за развиването на двигателни навици, без които не може да се свири на пиано. Самата аз пиша ноти на популярни поп и рок песни, така че не бихте имали проблем с намирането на такива.
На всеки шест месеца организирам концерт за моите ученици. Освен официалното изпълнение понякога се събираме неформално в едно кафене в центъра, където всеки може да се упражни и да посвири за удоволствие. Основната цел е всички те, да изживеят емоцията от свирене пред публика, да усетят адреналина от концертното изпълнение както и съпътстваща еуфория и спомени, защото това е нещо което си струва да се опита.
На сайта ми има безплатни видео уроци по пиано, където освен уроци за начинаещи има и много уроци върху различни песни, произведения, детски песнички и др.
Това е първият безплатен български сайт за уроци по пиано и каним всеки който по една или друга причина няма възможност да посещава индивидуални уроци.
Ето и малко информация относно моето образование
Висше Образование: Магистър - Музикална Инструментална Педагогика/пиано/ - СУСв. Климент Охридски.
Бакалавър - Инструментален Факултет/пиано/ - НМАПроф. Панчо Владигеров, гр. София
Средно Образование: Инструменталист - изпълнител - СМУПроф. Панчо Владигеров гр. Бургас

Посещения: 170