Уроци по китара, солфеж и музикална теория Свирене, Солфеж, Китара - класическа, Деца, Напреднали, Начинаещи - град Шумен | Музикални

Уроци по китара, солфеж и музикална теория

Цена
10 лв
20.07.18
град Шумен
Обява от
Частно Лице

Здравейте, предлагам уроци по китара и теория на музиката за начинаещи и напреднали в Народно читалище „Добри Войников“ Продължителността на уроците е 45 мин. като в тях ще говорим не само за изпълнителството на китара, но и за всички аспекти на музика включващи различни видове жанрове, епохи, естетика, история на музиката, теория на музиката и др. Цената е 10 лв на урок. При интерес може да се свържете с мен на телефон: 0887 775 331 . Очаквам ви!

Студент съм в класът на доц. д-р Стела Митева-Динкова в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство. Специализирал съм в майсторски класове на Габриел Бианко (Франция, преподавател в консерваторията „Морис Равел“ в Париж), Марко Тамайо (Куба/Австрия, професор в университет Моцартеум в Залцбург), Георги Василев (Швейцария, преподавател в консерваторията в Лозана), Дарко Багески (Македония, преподавател в Скопският университет), Моника Дзула–Радкиевич (Полша, преподавател в музикалната академия в Гданск) Ерик Франсери (Франция), Марчин Кожол (Полша)


Посещения: 146