Уред за лифтинг и подмладяване - Silk n FaceTite

389 лева
Вид
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 150 лв.

Технологията която Silk' n FaceTite използва се казва HT(Home Tightening). Компанията представи тази технология по - рано, като метод за стягане на кожата. От тогава тази технология стана известна, като най - иновативната формула за подмладяване и регенерация на кожата. Silk' n FaceTite, HT е клинично тестван и доказан.

Нова революционна технология HT за подмладяване и лифтинг, съчетаваа 3 източника на енергия:
- LED светлина - балансира кожата и помага нейното възстановяване
- инфрачервено затопляне - спомага подобряването на структурата на кожата
- биполярна радиочестотна - радиочестотната RF биполярна излагжда и стяга дълбоките слоеве на кожата в дълбочина до 4 мм.

Уреда за лифтинг и подмладяване - Silk' n FaceTite намаля фините линии на кожата, значително намалява бръчките, стяга кожата в дълбочина, както и намаля възрастовите петна и повърхностните пигменти.

Уред за лифтинг и подмладяване - Silk' n FaceTite

Как работи Silk’n FaceTite?
Уредът Silk' n FaceTite има три енергийни източина (LED светлина, бипоярен радиочестотен, инфрачервена затопляща). Трите заедно проникват дълбоко в кожата и загряват нейните слоеве - от епидермиса до суб - дермалните мазнини. Тази терапия кара вкланата разположени в кожния комплекс да се свиват. Повърхността на кожата се загрява до 43°C. По този начин вътрешните слоеве достигат до около 50°C. Така се стимулира свиването на фибрите в кожния комплекс, което съответно води до изглаждането на бръчките в тяхната дълбочина. Процесът е напълно безболезнен. Усеща се единствено леко и постепенно затопляне. Silk’n FaceTite действа отвътре навън. След процедурата кожата става видимо по - стегната, изглежда и се усеща по - млада.

Безопасен ли е Silk' n FaceTite?
Silk’n FaceTite е многократно тестван и следователно е напълно безопасен за домашна употреба както от мъже, така и от жени.

Ще усетите кожата си по - стегната веднага след процедура. Прочетете внимателно инструкциите за употреба преди работа с уреда.

- Silk' n FaceTite е подходящ за всички типове и цветове кожа
- Процедурите с уреда са идеални за стягане на увисналата кожа по шията и деколтето, също така със Silk' n FaceTite може да третирате всички видове бръчки включително от типа " пачи крак" около очите (изключение правят клепачите, тъй като са прекалено чувствителни)
- Със Silk' n FaceTite не се налага възстановителен период след процедурите, както обикновено се налага след подобни процедури при лазерните уреди. Това е така защото продуктът работи с 3 вида енергийни източника (RF Биполярен Радиочестотен, IR инфрачервен и LED), които са много по - ефективни и безопасни от лазерните. Вероятността от увреждане е абсолютно сведена до минимум.
- Silk' n FaceTite не използва лазери и може безпроблемно да се излагате на слънце преди и след процедури без да се притеснявате от нежелани ефекти.

Silk' n FaceTite - Уред за лифтинг и подмладяване

Уредът има 5 степени на сила в зависимост на коя степен сте се променя интензитета на процедурите. При първата процедура използвайте уреда на 1 - ва степен, а при всяка от следващите може да увеличавате на по - висока степен съгласно вашият комфорт. При прилагане на процедурите ще усетите затопляне по кожата си, което означава че Silk' n FaceTite работи. След всеки следващ ден ще усещате кожата си по - подмладена и стегната.

В комплекта е включен специален хидратиращ контактен гел Slider Gel той е достатъчен за първоначалните процедури.

Трябва да знаете, че винаги се нанася тънък от контактния гел върху кожата преди процедура. В противен случай уредът може да не се задейства. Гелът гарантира безпроблемната работа на Silk' n FaceTite и безпроблемното му плъзгане по кожата. Също така гелът предпазва от зачервяване и прегряване. Slider Gel гелът може да закупите и отделно от нашия сайт.

Зони на третиране с Silk' n Face Tite:
- Чело - стягане
- Лява буза - третиране на фините линии и повдигане на кожата
- Дясна буза - третиране на фините линии и повдигане на кожата
- Горна устна - стягане и елиминиране на бърчки
- Брадичка и челюст - стягане и оформяне
- Шия - изглаждане на шията

Как изглежда кожата ви овътре преди и след процедура?
На първото изображение (в ляво) е показано състоянието на кожата преди преоцедури с Silk' n FaceTite - Има нарушение и отслабване на колагеновите и еластинови фибри.

На второто изображение (в дясно) се вижда кожата след третиране с уреда. Колагеновите и еластинови фибри се свиват и отпускат и кожата се възстановява отвътре, посредством топлината, излъчвана от Silk’n FaceTite.

Silk' n FaceTite - Уред за лифтинг и подмладяване

Уредът за лифтинг и подмладяване Silk' n Face Tite е изключително лесен и бърз за употреба, като процедурите отнемат само няколко минути.

Най - добри резултати се постигат, следвайки препоръчителните планове за процедури, които ще намерите в инструкциите за употреба. Можете да видите зоните за третиране на диаграмата по - горе в описанието. При процедурите следвайте препоръчителния ред на третиране на зоните както са номерирани.

Задържайки уреда до кожата си, третирайте всяка зона по 15 минути. Важно е да третирате всяка зона по отделно. Можете да разделите лицето на малки зони. По този начин кожата Ви остава равномерна. Третирайте кожата си 2 пъти седмично за да постигнете най - добри резултати!

Какво включва комплекта?
- Silk' n FaceTite - уред за лифтинг и подмладяване
- Захранвващ адаптер
- Стилна козметична чантичка за съхранение
- Инструкции за употреба

Посещения: 42