Уникална, ръчно изработена дървена битова лампа Геран в битов/винтидж стил

Цена
46 лв
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Продавам уникална, ръчно изработена дървена лампа, тип ”Геран” - осветително тяло от естествени, ръчно обработени материали - дървени пръчки, дъно от дърво, ръчно декорирана с въжета от юта и коноп, метална фасунга цвят бронз с ретро външен вид. Кабелът е силиконов, но също е декоративен - разположен във въже от юта с дължина 2.5 м.

Ключът за вкючване е разположен на кабела и също е декориран подходящо с въже.

С възможност за декориране с цветя в кладенчето.

Изключително подходяща за тераса, механа или битова стая. Лампата много добре допълва интериора на закрити градини, тераси и помещения обзаведени с дървени мебели и декор от естествени материали. Един прекрасен подарък за Вашия битов кът.

Предназначена е да осигурява по-приглушено, топло и романтично осветление.

Осветителното тяло е предназначено да работи с ЛЕД лампи, за препоръчване филаментни, за да се запази топлото усещане на меката светлина и ефекта на стила и декора на осветителното тяло.

Цена на освенителното тяло без лампата 46 лв. Ако желаете мога да комплектовам осветителното тяло с ЛЕД филаментна лампа 2W или 4W. Височина 30 см. Диаметър на кладенчето 18 см.

С един брой LED филаментна лампа цената е 52 лв. + декоративни цветя в кладенчето - цена 55 лв.

Моля, разгледайте и другите ми обяви!

Осветителните тела са единствени по рода си, изработени ръчно, лично от мен и по мой дизайн и не се предлагат като стандартни осветителни тела никъде.

Ако желаете Ваша модификация, може да се обадите и да обсъдим Ваша идея за изпълнение на нестандартно осветително тяло в подобен стил.

Посещения: 19