Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Тристаен апартамент в района на Околовръстния път с Акт 16 - Сандански

€47700
29.11.18
област Благоевград, град Сандански
Тристаен апартамент в района на Околовръстния път с Акт 16 - Сандански
Тристаен апартамент в района на Околовръстния път с Акт 16 - Сандански Тристаен апартамент в района на Околовръстния път с Акт 16 - Сандански Тристаен апартамент в района на Околовръстния път с Акт 16 - Сандански Тристаен апартамент в района на Околовръстния път с Акт 16 - Сандански Тристаен апартамент в района на Околовръстния път с Акт 16 - Сандански Тристаен апартамент в района на Околовръстния път с Акт 16 - Сандански Тристаен апартамент в района на Околовръстния път с Акт 16 - Сандански Тристаен апартамент в района на Околовръстния път с Акт 16 - Сандански Тристаен апартамент в района на Околовръстния път с Акт 16 - Сандански Тристаен апартамент в района на Околовръстния път с Акт 16 - Сандански Тристаен апартамент в района на Околовръстния път с Акт 16 - Сандански Тристаен апартамент в района на Околовръстния път с Акт 16 - Сандански
Вид апартамент
3-стаен
Квадратура
88 м2
Етаж
1
Вид строителство
Тухла
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

АДРЕС Недвижими Имоти продава тристаен апартамент в нова сграда, находяща се в района на Околовръстния път на гр. Сандански. Застроена площ – 88, 15 кв. м, разпределена на дневна с кухненски кът и балкон, две спални, голямо антре с място за вграден гардероб и санитарен възел. Жилището се намира на първи етаж и има югоизточно изложение.

Състояние на имота: стени – фино завършени; подове - циментова замазка; дограма - от PVC; окабеляване за кабелна телевизия и интернет.


СГРАДА.

Сградата е построена през 2016 г., има стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Фасадата е топлоизолирана, боядисана в приятен пастелен цвят. Общите части са завършени и добре поддържани. Около сградата има място за паркиране.

Сградата има издадено удостоверение за въвеждане в експлоатация /Акт 16/ от 10.10.2017 г.


МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.

Сградата е разположена на една от основните улици в Сандански. Достъпът до нея е удобен - по асфалтов път в добро състояние. Районът е благоустроен, с изградена инфраструктура.

В близост има училище, детска градина, магазини за промишлени стоки и кафенета. Магазини за хранителни стоки има на разстояние около 12-15 минути пеша.


ПРЕДИМСТВА.

- функционално вътрешно разпределение;

- нова сграда с Акт 16;

- удобен достъп до централната част на града.


Жилището може да бъде закупено с ипотечен кредит, осигурен с безплатното съдействие на нашата агенция.


Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3% /без ДДС/.


Цена: 47700 евро.


© 2007-2019 Безплатно.net