Тристаен апартамент, Родина 1

Цена
€59900
27.03.19
град Русе
Вид апартамент
Квадратура
83 м2
Етаж
9
Вид строителство
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Агенция за недвижими имоти Ивви М Имоти Ви предлага за продан прекрасен тристаен апартамент, с площ 83 кв.м., етаж 9 от 15 етажна сграда намираща се в ж.к. Родина 2.Жилището е след основен ремонт напълно обновено, сменени ВИК и ЕЛ. инсталация, част от обзавеждането е поръчвано от Испания и Франция.Блокът е саниран по - Евро програма

„ Енергийна ефективност „ а в самото жилище е направена вътрешна изолация с вата. Разпределението на имота е както следва: Кухня, хол, две спални, Б/Т отделно, мокро помещение, голям Г – образен коридор.Жилището се продава с наличното обзавеждане, разполага и с избено помещение с площ 5 кв.м.. Изложение: Изток-Запад-Юг.Ключ в агенцията.

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта се свържете с нас на посочените телефони - 0896787907/0895731531.Ние ще бъдем до Вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки Ви допълнителни услуги по Ваше изискане с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот.Услугите, които можем да Ви предложим включват - застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане на най-добри цени, обзавеждане, счетоводни услуги и др.Ние ще Ви съдействаме да получите преференциални цени и начини на плащане при теглене на кредит.


Посещения: 72