Трансформиране на Гармин навигация за Камион ТИР

80 лева
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Ако сте притежател на Garmin gps модел: 255W , 205W , 200W , 215W , 265W ние можем да ви го направим с функция за Камион , ТИР , Truck , TIR и да ви поддържа Фротком , FROTCOM (за обмяна на съобщения) Ако навигацията ви е по различен модел от гореописаните няма как да се трансформира софтуерно за използване на опция ТИР - Камион!

Ако на вашия GPS навигация се сложи опцията камион ще може да въвеждате : обща дължина, височина, ширина , бруто тегло , максимално тегло на осите , брой ремаркета , опасен материал , вид камион , забрана на маршрут от където има забрана да карате с камион и други. Големият плюс е , че ще може да я ползвате и за фротком и ви остава също така и меню за лек автомобил с което ще може да избирате дали да превключите на режим кола или на режим камион ! ! !

За да ви направим навигацията с опция TIR трябва да ни я изпратите по Еконт , след като я получим поръчката се изпълнява за един работен ден и я връщаме към вас обратно с наложен платеж от 80 лв

При самото поставяне на софтуер за камион не ви се загубват запаметените точки в навигацията ! - При желание от ваша страна можем да ви обновим и картите с най новите , срещу допълнително заплащане.

Цена на услугата за смяна на софтуера е 80 лв . За да проверите точния модел на вашия GPS навигатор може да го видите като включите навигацията и при самото зареждане на екрана от самото и начало след появата по средата на надписа GARMIN непосредствено долу по средата се появява надпис: nuvi и след него има изписани 3 числа тези числа показват точно кой модел на Гармин е вашият GPS.

За въпроси може да ни потърсите на дадения тел номер в обявата.

tags: Трнсформиране, преобръщане, флашване, модифициране, модификация, модване, на Гармин , Garmin от 2ххW към Гармин , Garmin 465 за камион, тир, truck, tir, lorry , професионално, преработване , направа за камион, смяна на софтуер 2XXW 465 Т Garmin, услуга, ремонт, извършва, сервиз

Посещения: 28