Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Транспорт на багаж и хора до и от Германия, Холандия, Белгия, Румъния, Унгария, Австрия, , Люксембуг

Договаряне
14.06.23
град Русе, град Дружба 1
Транспорт на багаж и хора до и от Германия, Холандия, Белгия, Румъния, Унгария, Австрия, , Люксембуг
Транспорт на багаж и хора до и от Германия, Холандия, Белгия, Румъния, Унгария, Австрия, , Люксембуг Транспорт на багаж и хора до и от Германия, Холандия, Белгия, Румъния, Унгария, Австрия, , Люксембуг Транспорт на багаж и хора до и от Германия, Холандия, Белгия, Румъния, Унгария, Австрия, , Люксембуг Транспорт на багаж и хора до и от Германия, Холандия, Белгия, Румъния, Унгария, Австрия, , Люксембуг Транспорт на багаж и хора до и от Германия, Холандия, Белгия, Румъния, Унгария, Австрия, , Люксембуг Транспорт на багаж и хора до и от Германия, Холандия, Белгия, Румъния, Унгария, Австрия, , Люксембуг Транспорт на багаж и хора до и от Германия, Холандия, Белгия, Румъния, Унгария, Австрия, , Люксембуг Транспорт на багаж и хора до и от Германия, Холандия, Белгия, Румъния, Унгария, Австрия, , Люксембуг Транспорт на багаж и хора до и от Германия, Холандия, Белгия, Румъния, Унгария, Австрия, , Люксембуг Транспорт на багаж и хора до и от Германия, Холандия, Белгия, Румъния, Унгария, Австрия, , Люксембуг Транспорт на багаж и хора до и от Германия, Холандия, Белгия, Румъния, Унгария, Австрия, , Люксембуг Транспорт на багаж и хора до и от Германия, Холандия, Белгия, Румъния, Унгария, Австрия, , Люксембуг
Брой Нощувки
2
Транспорт
Друг
Категория на Хотела
3 звезди
Държава
Германия
Обява от
Фирма

Удобен пътнически транспорт и багаж до и от Русе и различни европейски дестинации, като Румъния, Унгария, Австрия, Германия, Белгия, Холандия, Словакия, Чех ска Република, Гърция, Сърбия и др. Безопасен и с доказан професионализъм при превоз на хора и товари с над 23 годишен опит!

Фирмата ще Ви издаде разходни документи, според данъчното законодателство на Р. България. От Русе до адрес! По график отпътуваме от Русе на 01 всеки месец а от Германия за България от 3 до 5 число от месеца.

Цените за пътуване са определят според дестинацията и броя на пътуващи в групата или само за даден пътник до адрес. А при карго-товари от теглото обема и необходимите километри.

Ние сме фирма за корабно агентиране и пътуваме в задгранична служебна командировка с колеги, които са екипаж на германски кораби. Вечер спираме и спим в хотели, с цел безопасно пътуване. Пътуването е възможно да бъде и тип rent a car – АВТОМОБИЛ ПОД НАЕМ, когато трябва да се превозят и други хора, КЛИЕНТИТЕ могат да НАЕМАТ АВТОМОБИЛА ЗА СВОИТЕ НУЖДИ с или без наш шофьор!

Винаги може да се организира пътуването по най-безопасният начин, което е най-важното при тези задгранични дестинации.

За Вашето приятно пътуване до желаната дестинация!

Запитвания и резервации само от 09.00ч. до 21.00ч. на тел.: 00359 888 517 328 П. Иванов. само от 09.00ч. до 21.00ч.

Тръгване от Русе на 1-ви в 10.30 часа от автогара Русе. А на 3, 4, и 5-ти за България.

© 2007-2024 Безплатно.net