Транспортни услуги цени на километър, транспортна фирма, най-ниски цени, товарно такси /София/

Цена
20 лв
днес в 15:22 ч.
град София
Работа през уикенд
Транспорт
Обява от
Частно Лице

0877663289 - 0885391104 - Обява от фирма за товарни превози и товарен транспорт. Много изгодни превози в София и страната от транспортна фирма, транспортни услуги за превоз на багаж с неголям товарен микробус /товарен ван/ - /до 1 тон-5 куб.м/

Моля преди да се обадите да погледнете ПОДРОБНИЯТ ЦЕНОРАЗПИС ПО КВАРТАЛИ И РАЙОНИ за София - 0877663289 - 0885391104, както и цени на километър за страната и условията, описани в сайта – линкът за сайта е под обявата или копирайте от тук - lekotovarniuslugi.dir.bg

Товарни транспортни услуги с неголям товарен бус /товарен ван/ за транспортиране на холна гарнитура - диван 1 бр, плюс фотьойли 2 бр, плюс табуретки 4 бр. Превоз на покъщнина, бяла техника, шкафове, фотьойли, столове, маси, дивани до 2, 5 м. дълж., бюро, гардероб, секции, етажерки, кресла, стелажи, спалня разглобена в повечето случаи, кревати – единични, и персон и половина, матраци, подматрачни рамки, врати, сакове и чували с багаж при преместване. Превоз на товари на възможно най-ниските цени в София. При желание - фактуриране /опростена/. След крайната договорена цена няма допълнителни или скрити комисионни, такси и ставки.

ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЦЕНИ:

За един курс в София, от точка до точка в рамките на околовръстен път, цената е от 18 лв – до 22 лв според района и конкретния случай. Цената е по взаимна договорка с клиентите и се договаря предварително още при заявката. Всички посочени цени в ценоразписа са крайни, с включено ДДС.

Времето за товарене и разтоварване /престой/ за един курс е до 90 мин. За допълнително време при товароразтоварна дейност или престой /след този час и половина/ - 2 лв на 10 мин, /12 лв на час/.

За допълнителен втори курс /при пренасяне на голям апартамент/ е от 6 до 12 лв на курс.

Цената е валидна за един адрес на натоварване и един адрес на разтоварване.

За допълнителен трети адрес към курса /ако е в близост до адреса на натоварване или адреса на разтоварване, или е някъде по маршрута между тях/ – плюс 6 лв.

За околностите в радиус 35 км, обект или адрес намиращ се на околовръстен път, кварталите на София от околовръстен път, селата около София и кварталите - бивши села /преди и след околовръстен път/: от 25 лв до 50 лв на курс.

Крайната цена се договаря предварително.

Товарен отсек - дължина 2 м при затворени врати

и 2.6 м при отворени,

широчина 1.6 м,

височина 1.5 м,

Могат да се превозват дивани, мебели или предмети с дължина над 2 м до 2.8 м, без никакъв проблем - на отворени или полуотворени врати /всичко се укрепва стабилно с каргоколани/.

Капацитетът на товарното помещение е около 5 куб.м., примерно: диван, два фотьойла, 2 табуретки, холна масичка и няколко чувала с одеяла.

Бусчето е с монтиран голям експедиционен багажник с издръжливост до 250 кг, носещ предмети до 5 м дълги и 2, 2 м широки.

Цени за провинцията:0.45 лв.- 0.50 лв. на км - заплаща се отиване и връщане /от София - до София/, плюс винетна /пътна/ такса и евентуален престой.

Крайната цена се договаря предварително.

Експресен, спешен товарен транспорт /превози/ в София извършвам ВСЕКИ ДЕН - включително и в почивни и празнични дни - от 6.00 ч до 22.00 ч . Поръчки се приемат минимум 30 минути преди превоза, но е желателно 2-3 часа преди това или от предния ден. Транспортни услуги с буса се извършват в делнични, в празнични дни и уикендите от 6.00 до 22.00 часа.В повечето обяви на фирмите за транспортни услуги и товарни превози отчитат времето на започнат час докато при мене е доста повече и може за се убедите в това колко е изгодна офертата на транспортната ми фирма в фирмения сайт - линк под обявата. Транспортни услуги през празниците и след работно време. Превоз с товарен бус, товарно такси на най-ниските цени в София.


Посещения: 13572