Тинктура от Бъзак (тревист бъз) плод (Fr. Sambucus ebulus L.) – 200 мл

Тинктура от Бъзак (тревист бъз) плод (Fr. Sambucus ebulus L.) – 200 мл

Цена
45 лв
Обява от
Частно Лице

Тинктура от Бъзак (тревист бъз) плод (Fr. Sambucus ebulus L.) – 200 мл

100% натурален продукт!

Концентриран билков екстракт!

Плодовете действат противовъзпалително, потогонно, секретолитично и отхрачващо при възпаление на дихателните пътища, простудни заболявания, бронхит, пневмония, туберкулозна кашлица.

Приложение: мощен имуностимулатор и се приема всекидневно за лечение и превенция на различни заболявания.

Притежава антибактериални и общоукрепващи здравето свойства, влияе добре при спазматична кашлица, пневмония, дори и при астма и ушни инфекции, стимулира сърдечната дейност и спомага за понижаване на високото кръвно налягане.

Тинктурата от бъзак има релаксиращо действие, успокоява нервите и депресивни състояния, влияе добре при безсъние. Тоник, сироп, чай, каквото и да изберете за вътрешно приложение ще доведе до прочистване, енергичност, баланс и възстановяване на енергиите в тялото.

Плодовете на тревистия бъзак са мощен имуностимулатор, имуномодулатор, имат антираково действие, противовирусно въздействие и укрепват сърдечно-съдовата система.

Използват се за профилактиката и лечението на хепатит и язвена болест, при невралгии, ревматизъм, възпаление на пикочния мехур и бъбреците, високо кръвно налягане, хемороиди., възпаления на очите, кожни възпаления и изгаряния, диабет и т.н.

Богатството на антоцианинови съединения, пектин и целулоза обуславя силния антиоксидантен ефект на черния бъзак и ролята му в извличането на тежки метали и радиоактивни изотопи от организма.

Тинктурата от бъзак е едно от най-добрите природни средства при лечение на анемии.

В народната медицина се употребява при високо кръвно налягане, задух, трудно уриниране, кръв в урината, като усилващо средство и при невралгия.

Прием: 10 капки, три пъти дневно, преди хранене.

При интензивно лечение по 25 капки сутрин и вечер.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!


Посещения: 79