Термокамери FLIR Pxx

Договаряне
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Съвременните термовизионни камери на FLIR от серия Р са предназначени за употреба от професионалисти в областта.

Камерите от серия Р, производство на FLIR са перфектният инструмент за хората, които знаят какви са предимствата на термографията и които разчитат на инфрачервените камери в своята работа. Независимо дали сте консултант или Специалист по Контрола на Технологичните Параметри (PDM) в сферата на услугите или промишлеността инфрачервените камери от серия Р ще Ви помогнат да локализирате аномалии, невидими за човешкото око.

Инфрачервените камери серия Р на FLIR (P620, P640 и P660) осигуряват отлично качество на термалното и визуалното изображение, точно температурно измерване и още много полезни функции.

Термокамерите серия Р са отлично средство за превантивна поддръжка и проверки, без да е необходимо разрушаване. Благодарение на детектора с висока резолюция и възможността за избор на лещи получавате най-добро качество на изображението. Накланящият се визьор Ви позволява да работите с камерата дори и в труднодостъпни области – на безопасно разстояние от измервания обект.


Характеристики:
- 640 x 480 резолюция в инфрачервения диапазон
- 3.2 мегапиксела циврова камера с включено LED осветление
- 5.6" широкоформатен LCD дисплей
- Визьор на околяра за работа на открито
- Термочувствителност
- Картина в картината
- MeterLink*
- Панорамен изглед
- Периодично съхраняване на изображенията
- Програмируеми бутони
- Гласови и текстови бележки към всяко изображение
- WLAN интерфейс
- Дистанционно управление - опция


*MeterLink
Чрез технологията MeterLink се изобразяват и документират показанията от токови клещи или измерители на влажност Extech директно в инфрачервеното изображение чрез Bluetooth връзка. MeterLink значително подобрява диагностицирането, спестява време от гласови бележки, отстранява грешки в данните.

Приложение:
- Електротехника/Механика
- Строителство
- Медицина

Посещения: 535