Тази обява не е активна! Намери подобни обяви в Физиотерапия, град Пловдив.
Терапевтичен апарат за кръста и гръбначния стълб, град Пловдив | Физиотерапия

Терапевтичен апарат за кръста и гръбначния стълб

Цена
290 лв
Обява от
Частно Лице

Уредът за терапия на кръста и гръбначния стълб е от най – ново поколение терапевтични устройства и е плод на дългогодишни тестове и проучвания.


Той събира в себе си пет различни метода за терапия (терапия за изправяне на прешлените на гръбнака и кръста , слаба и средна по интензитет пулсова терапия, инфрачервена терапия, топлинна акупунктурна терапия и магнитна терапия) и на практика е мултифункционален. Самата манупулация е лесна за изпълнение и може да се провежда на всяко удобно за Вас място.

Самозалепващи се електоимпулсни електроди за локално третиране. Всяка една точка, в която се локализира се нарича „Аши”


Върху раменете – за лечение на периартрит -На кръста – за облекчаване на болките в лумбарния мускул -Върху коляното – за лечение на периартрит -Върху корема – лекува dysmenorrhea менструални болки, масажира корема

Като опция към комплекта биха могли да се поръчат чифт електроимпулсни масажни джапанки / цена 36 лв. / и комплект електроимпулсни вендузи с ръчна помпичка за създаване на вакум / цена 36 лв. /. Същите се включват на мястото на електроимпулсните самозалепващи се електроди за локална "Аши" акупунктурна и физиотерапия.

В интернет магазина са подробно описани действуващите терапии;

Пулсовата терапия

Топлинна терапия

Инфрачервена терапия

Магнитна терапия


Можете да ползвате уреда ежедневно – веднъж или два пъти, като интервалът между две терапии не трябва да бъде по – малък от 3 часа, времетраенето на терапията може да бъде 15 или 30 минути. Един курс на терапия е 10 дни, като почивката е от един- два дни между провеждането на курсовете е задължителна.

Гаранционен срок : 12 месеца Цена : 290 лв


Интернет магазини

www.market99.net

www.bgmag.net

www.miramarket.net

www.shopbg.info

Посещения: 103