Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Най-силна е в изчистването на магиите, най-успешна в любовните проблеми.

Договаряне
вчера в 09:15 ч.
област Добрич, град Каварна
Най-силна е в изчистването на магиите, най-успешна в любовните проблеми.
Най-силна е в изчистването на магиите, най-успешна в любовните проблеми. Най-силна е в изчистването на магиите, най-успешна в любовните проблеми. Най-силна е в изчистването на магиите, най-успешна в любовните проблеми. Най-силна е в изчистването на магиите, най-успешна в любовните проблеми. Най-силна е в изчистването на магиите, най-успешна в любовните проблеми.
Вид услуга
Арабска магия за любов, Изготвяне на амулети, Лечение на здравословни проблеми, Отстраняване на бяла магия, Отстраняване на черна магия , Виж още → Помощ – лични проблеми, Премахване на страхова невроза, Събиране на разделени двойки
Гледане на
Карти Таро, По име, По рожденна дата, Кафе
Обява от
Частно Лице

Извършва специални магически ритуали за хармонизиране на взаимоотношенията, събиране на разделени двойки и семейства. Тя не е просто гадател, а доказал се с времето феномен, който вижда събитията и ги назовава с имена и дати. Научава за своите свръх възможности още на 17 години. Картите Таро стават нейната връзка със света на окултното. С тяхна помощ гадател и маг Джйляна разкодира предстоящите събития и намира изчезнали хора и предмети. Диагностицира кармата и тушира негативните влияния. Формира желани събития.

Гадател и маг Джйляна работи и от разстояние на посочения телефон и Viber - 087 817 4844 https://youtu.be/HdM-BH6a6EY

© 2007-2024 Безплатно.net