Счетоводни услуги и финансови консултации - град Хасково | Други

Счетоводни услуги и финансови консултации

Цена
Договаряне
Обява от
Фирма

Счетоводни услуги и финансови консултации от квалифициран и опитен счетоводител, пълен набор от счетоводни дейности и услуги, ежемесечен финансов анализ на вашата фирма, данъчна защита, необвързващ договор, неограничен брой консултации - много професионално с индивидуално отношение към всеки клиент. Аз съм човек с богат професионален опит във воденето на счетоводство на фирми от всички сфери на бизнеса-производство, търговия, земеделски производители, онлайн магазини, медицински услуги, всички видове услуги на населението като козметични, фризьорски и останалите.

Годишно счетоводно приключване, подготовка и предаване на информация към НАП, НОИ, Агенция по вписвания, Инспекция по труда - безплатно.

Откриване, промяна в регистрацията и закриване на фирми – ЕООД ООД ЕТ на разумни цени или безплатно при оставане на обслужване при мен.

Стремя се всеки клиент да получи на най-високо ниво счетоводни услуги на добра цена, професионално обслужване и внимание. Моята цел е да подпомагам развитието на фирмите на клиентите ми, като с взаимно уважение на труда да постигнем високи резултати и дългосрочни взаимоотношения.


Посещения: 133