Суха цветна драскана мазилка

Цена
20 лв
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Суха драскана мазилка-завършващ декоративен слой за външни и вътрешни повърхности и топлоизолации.

Налични са няколко цвята:бяла, светло сива, тъмно сива, охра, кремава, керемидено-червена и още няколко вида

Разходната норма е около 6-7 квадрата(зависимост от основата) на една опаковка от 25 кг.

СВОЙСТВА

- висока паропропускливост

- силно водоотблъскваща

- негорим естествен продукт (клас А1)

- устойчиви на UV-лъчи цветове

- устойчива на механични въздействия

- устойчива на атмосферни влияния

- за ръчно или машинно нанасяне

ПРЕДНАЗНАЧЕНИE

ТЕРМОФЛЕКССУХА МИНЕРАЛНА МАЗИЛКА е негорима благородна декоративна мазилка на минерална основа с много голяма паропропускливост, която позволява „дишането“ на стената. Мазилката, също така е хидрофобизирана и възпрепятства навлизането на влагата в строителната конструкция.

Предназначена е за получаване на защитни декоративни покрития с влачена структура. Може да бъде нанасяна върху всички видове минерални основи (бетон, циментови мазилки и шпакловки, сглобяеми елементи от бетон, топлоизолационни плочи, гипсова шпакловка, гипскартон, гипсофазер и др.). С възможност за ръчна и машинна обработка.

Поради по-дебелия си слой на нанасяне в сравнение с останалите мазилки, ТЕРМОФЛЕКССУХА МИНЕРАЛНА МАЗИЛКА притежава по-висока механична устойчивост (предимство при нанасяне върху топлоизолационни системи, особено на основата на EPS) и подобрена устойчивост на атмосферни условия.

Мазилката е със слабо задържане на замърсяванията и се препоръчва за полагане като финишен слой на фасади. Има ясно изразена самопочистваща способност – дъждовете, отмиват захванатите за повърхността замърсявания, които се отделят заедно със съвсем тънък (микро) слой от повърхността на мазилката, която по този начин се обновява постоянно. Мазилката се предлага предварително оцветена и няма нужда от боядисване.

ОПАКОВКА

Хартиени торби 25 кг.

Посещения: 1426