СТС професионални курсове

250 лева
СТС професионални курсове - град Варна | Бизнес
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Центърът за професионално обучение „СТС“ е учебна структура, регистрирана от НАПОО с лицензия №200712420, съгласно протокол № 03 от 21.03.2007 г. Седалище и адрес: гр.Варна ул.Македония № 72

Основният предмет на дейност е професионално обучение, преквалификация и повишаване на квалификацията на лица, в направление „ Хотелиерство, ресторантьорство и кетъринг”.

ЦПО” СТС” има за цел да подпомогне пазара на труда в България и чужбина, така че нашите клиенти и партньори, да могат да наемат на работа, професионално подготвени кадри. Усилията ни са насочени в постоянното изграждане на специалисти в областта на хотелиерството и ресторантьорството , както и в постоянното натрупване на нови знания и умения на работещите. Важен аспект на дейността на центъра е разработването на иновационна и интерактивна методика на обучение. Нашето виждане е, че от наличието на пазара на труда на подготвени кадри, печелят всички.

Дългият опит ни позволява да усъвършенстваме и обогатяваме начина си на работа.

Предлагаме на нашите партньори, учебни програми за обучение на служители съобразно техните фирмени правила. В тази връзка се организира персонално обучение с учебна програма и график.

След завършване на обучението, всеки курсист получава Държавна диплома: Удостоверение за професионално обучение по образец 3-37 на МОН.

Посещения: 15