Строителство на еднофамилни къщи до ключ.

Цена
Договаряне
Работа през уикенд
Обява от
Фирма

Миран Билд ЕООД


Вече 10 години, задоволяваме вкуса и потребностите на нашите клиенти. Фирмата е специализирана в цялостното изпълнение на къщи и вили по индивидуален проект, офиси и търговски обекти. Предлагаме на своите клиенти цялостни решения по организацията и изпълнението на целия процес от проекта, през проектирането и надзора, до нейното окончателно реализиране до ключ.


Фирмата разполага със складови и производствени бази, строителна техника, инвентар и транспортни средства, които ни позволяват да обхванем комплексно всички видове строителни дейности.


С цялостния мениджмънт на строителния процес целим улесняване на инвеститора и взимане на правилни икономико – технически решения в съвместната ни работа.


Нашите приоритети са прецизност на изпълнение, фиксирани срокове, отлична комуникативност. За всеки наш клиент ние ще се постараем да намерим индивидуално решение за реализация на неговия проект и съобразно с неговите изисквания.


МИРАН БИЛД ЕООД ще спечели доверието Ви, както с високото качество на извършеното строителство в срок, така и с разбирането и компетентността на нейните специалисти.


Елате и се запознайте с нашите оферти.. --> http://miran-bild.com

Посещения: 234