Строителство и ремонти, Подвижни перголи, Метални конструкции

1 лева

Услуги предлагани от Конкурент 6

Проектиране, узаконяване

Перголи, сенници

  • Подвижни перголи с дистанционно
  • Стационарни сенници
  • Подвижни сенници – механични и електрически

Строителни Ремонти

Видове и цени

  • Предпродажбен: Това е светкавичен и супер евтин „ремонт“, дори не точно да бъде наричан така, това е по – скоро подготовка, единствената цел на която е максимално бързо и възможно най – скъпо да се продаде едно жилище (или две, кой колкото има J). При тази подготовка се маскират недостатъците и се подчертават положителните неща. И понеже всичко е строго индивидуално само ще кажем, че общата цена започва от 1000 лв. , а срокът за изпълнение от три дни.
  • Обновителен: 100 – 160 лв/м2. Това може да се каже е най – широко разпространения ремонт – сравнително евтин и в кратък срок, подменят се кабели, ключове, контакти, монтира се нова санитарна техника, сменят се плочки, сменят се прозорци, когатое нужно се шпакловат стени и тавани, боядисва се, лепят се тапети, сменят се някои мебели и т.н. Или най – общо казано това е ремонт със следните характеристики:

Цел: свежо и модерно жилище за 7 – 8 години напред

Стойност на услугите: 70 – 80 лв/м2

Стойност на материалите: 70 – 80 лв/м2

Срок за изпълнение: едноспален : 30 дни, двуспален: 40 – 50 дни, триспален: 60 – 70 дни.

Преди да започнем работа, съставяме план на работите и изчисяваме стойността на работата и на материалите, т.е. изготвяме проектобюджет. Това не значи да изстискваме разходите като лимон, там където е подходящо да се икономиса ние ще ви подскажем, там където е по – добре да не се икономисва също ще ви кажем. Целта е да се знаят разходите предварително и по – добре да ви останат пари отколкото да не ви стигнат.

Най – добре е този ремонт да започне с подмяна на прозорците с PVC или алуминиева дограма. В едно жилище хубавите прозорци имат сериозен принос за спестяване на енергия, в същото време демонтажа на старата дограма е работа изключително груба и мръсна, разбиват се мазилки, шпакловки, поврежда се боя, късат се тапети, така че наистина е хубаво да се започне с тях.

Капитален: Това е ремонт, за който може да се каже, че се прави веднъж в живота. Обикновено се случва в стари експлоатирани сгради и жилища след този ремонт за следващите 50 години се правят само козметични ремонти. При този ремонт се демонтира всичко което подлежи на демонтиране – врати, прозорци, умивалници и т.н. Изкъртва се абсолютно всичко – каси на вратите, плочки, подова замазка, стените се остъргват до бетон и тухла. Итогава започва всичко от нула – подменят се тръби, електрически кабели, прави се нова изравнителна замазка, може да се предвиди и монтира звукоизолация, прави се нова шпакловка на стени и тавани или се монтира гипскартон, нови контакти и ключове, нови врати и прозорци, нови плочки, нови мебели. От 200 лв/м2.

Срок за изпълнение: едноспален : 50 дни, двуспален: 60 – 70 дни, триспален: 80 – 90 дни.

Дървени конструкции, подове от дърво, декинг от естествено дърво или WRC

Метални конструкции, навеси, павилиони

Вертикална планировка

Прозорци, балкони

София, р-н Студентски град, ул. "акад. Б. Стефанов' 13, до пицария "Гепи"

Тел: 0899 12 62 65

РАБОТНО ВРЕМЕ: 9, 00 – 21, 00

ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК, СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ПОЧИВНИ ДНИ (АВАРИЙНИ И СПЕШНИ РЕМОНТИ В ПОЧИВНИ ДНИ – ЦЕНАТА НА УСЛУГИТЕ СЕ УДВОЯВА)

Посещения: 44