super

Услуги с Товарач с предна кофа тип БОБКАТ, клас Мини, много-мощен, серия-L ROBOT. Много Проходим

230 лева
Обява от
Фирма

Услуги с Товарач с предна кофа тип БОБКАТ, клас Мини, много-мощен, серия-L ROBOT. Много Проходим, влизане на тесни трудно достъпни места.

Товарене на земни маси и строителни материали. Заравняване и почистване на терени, настилане на пътища. Обратни насипи. Терасиране на дворове.

Вертикални планировки. Почистване, товарене и извозване на Сняг.


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ на Бобката ---серия-L ROBOT (мощен и работи ДВА-ПЪТИ по бързо от другите Бобкати) с Мощност 36.kW ---Предна кофа, с размер-135см, с капацитет-0, 45 куб.м, с Товароносимост 600 кг ---Тегло на Бобката 2, 4 тона ---Габарити : дължина-300см, ширина-140см, височина-195см ---имам с палетни ВИЛИЦИ ---ВНИМАНИЕ ! Имам голям ЧУК Къртач за разбиване на Скали и Бетон, който се слага на мястото на кофата на Бобката (по време на заравняване често се налага къртене).


НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ ВЪВ ВАРНА.

---230лв-машиносмяна(8часа) за 5 дни ангажираност

---или 250лв-машиносмяна за 1 ден ангажираност

---или почасово 35лв-час

---допълнително се заплаща за транспорта на машината до вашият обект и за прибирането и 25+25лв. (в рамките на града до 10км.).

Осигурявам общи работници 10лв един човеко-час, , , и работници Хамали 15лв един човеко-час. По желание на клиента издаваме и ФАКТУРИ за извършената услуга.


Разполагаме с всякаква Строителна Техника- Багер-комбиниран, Багер МИНИ и Багер-верижен-10 тона. Имаме товарачи Мини Бобкат, Фадрома, Булдозер.

Разполагаме с Индустриална техника- Хидравличен Чук, Мотокар с вилици, Валяк, Авто Вишка, КРАН.

Имаме Камиони за превоз на различни товари- Бусове, Фургони, Самосвали и камион с Кран.

Разполагаме със Земеделска техника- Трактори, Каналокопател, Свредел за дупки, Култиватор..


СтроителВарнаЕООД

Посещения: 1144