Строителни ремонти - София

Договаряне
Строителни ремонти - София Шпакловка, Боядисване с боя, Боядисване с латекс, Вътрешна топлоизолация, Гипсова мазилка, Ел. инсталация, Залепяне на тапети, Замазка, Зидария, Инсталация на гипсокартон, Инсталация на окачени тавани, Инсталация на скрито осветление, Консултация, Монтаж на врати, Монтаж на дограма, Облицовка с камък, Обръщане на прозорци, ОиВ, Поставяне на ВиК, Поставяне на гранитогрес, Поставяне на теракот, Поставяне на фаянс, Работа през уикенд - Да - град София | Строителни Услуги

Извършване на всякакъв вид комплексни и частични ремонти на домове, офиси, магазини и др. на територията на гр. София.

- Полагане на замазки, мазилки, шпакловки, фаянс, теракот, гранитогрес. Боядисване. Подмазване (обръщане) на врати и прозорци.

- Монтаж на гипсокартон, окачени тавани, ламперии.

- Изграждане на нови или отстраняване на неизправности на вече съществуващи В и К инсталации. Ремонт на душ-батерии, смесителни батерии, подмяна на водопроводни фитинги. Монтаж на санитарен фаянс (мивки, седала и др.).

- Изграждане на нови или отстраняване на неизправности на вече съществуващи Ел. инсталации. Монтаж или подмяна на ел. контакти, ел. ключове, осветителни тела (полилеи, плафони, аплици и др.).

- Изграждане на нови или отстраняване на неизправности на вече съществуващи локални системи за парно отопление. Монтаж на радиатори, кранове, вентили и др. .

- Монтиране на стенни шкафове, таванни простири, корнизи за пердета, стойки за телевизори и др. .

- Въвеждане в експлоатация на перални машини, съдомиялни машини и ел. готварски печки.

Цените се определят след оглед, според обема и спецификата на предстоящата за извършване работа.

Огледите са безплатни.

Тел. за контакт : 0878 205 752

Лице за контакти : Иван Маринов

Посещения: 46