СТАРТ! НЕМСКИ ЕЗИК І ниво - ПЕРФЕКТНО КАЧЕСТВО, НА ИЗГОДНА ЦЕНА с КЕЙМБРИДЖ ЦЕНТЪР, ПЛОВДИВ-ПРОВЕРЕТЕ

1 лева
СТАРТ! НЕМСКИ ЕЗИК І ниво - ПЕРФЕКТНО КАЧЕСТВО, НА ИЗГОДНА ЦЕНА с КЕЙМБРИДЖ ЦЕНТЪР, ПЛОВДИВ-ПРОВЕРЕТЕ
Език
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ С 15 ГОДИШЕН ОПИТ!

КЕЙМБРИДЖ ЦЕНТЪР Ви предлага перфектно обучение по Немски език в 100 учебни часа, езикът се изучава по много добра немска система THEMEN AKTUELL .

Все повече българи изучават немски език, заради големите възможности, които се предлагат на немския трудов пазар.

В нашите курсове ще възпроизвеждате реални ситуации с диалози и разговор в групи, развиващи способността да се общува свободно. Преподавателите са филолози с богат опит и стаж в преподаването на чужди езици. Ще учите по най-актуалните системи на обучение, ще получите отлично преподаване, безплатен учебен комплект ЗА КУРСА.

Възможност за провеждане на обучението през седмицата в удобно за вас време . След полагане на успешен заключителен тест, се издава заверено легитимно удостоверение за завършено ниво, съответстващо на ЕВРОПЕЙСКАТА ЕЗИКОВА РАМКА. Лицензирани сме към МОН и Националната Агенция за квалификация и преквалификация към МС.

За справки и записвания : гр.Пловдив бул.«Цар Борис ІІІ Обединител» 134 / Заставате на спирката от страна на Пловдивския университет, тръгвате в посока Тримонциум, масивната сграда на ъгъла, след кафе "Студиозус", в първият вход, на втория етаж/тел.032 632093; 0895/62-24-75; cambridge_pld@abv.bg, Skype: cambridge.centre, Web site:www.cambridgebg.110mb.com

ПОТЪРСЕТЕ ОРИГИНАЛА в Пловдив!

Посещения: 18