Стартирайте собствен малък бизнес (франчайз

Договаряне
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Южнокорейската компания "Чойс" ЕООД оперира на българския пазар от 1990 г. под търговското име Mr. Park. От 2009 г. вече предлага франчайз за машини за производство на оризов снакс и кексчета с крем.

Целта на компанията е да поддържа водеща позиция като производител, вносител и износител на качествени полуготови храни. Дистрибуционната мрежа на Mr. Park покрива 90% от търговската мрежа в България, което дава допълнително предимство на франчайзополучателя, избрал машините на Mr. Park – разпознаваема марка и вече готов пазар.

Плащане : 30 % авансово плащане, 70 % при получаване на машините от склад София
Доставка : 50 дена след поръчка (възможно е доставката да се извърши по-бързо или да се забави, в зависимост от натовареността на корабните линии). Единственото условие за стартиране на този франчайз е след набавянето на машините необходимите суровини да се закупува от франчайзодателя, в противен случай машините губят гаранцията, която Mr. Park осигурява. Договоръте със срок 5 години, а очакваният период за възвращаемост на инвестицията е 1 година. За улеснение на бъдещите франчайзополучатели, предлагаме вариант за лизинг при сключване на договор за франчайзинг с Mr. Park.

Франчайзът на Mr. Park се предлага на територията на цяла България. Франчайзополучателите, избрали точно тази компания ще се възползват от едноседмично обучение, което фирмата осигурява като част от франчайз пакета.

Конкуретното предимство на Mr. Park се състои в характеристиките на машините – атрактивни и мобилни, те произвеждат здравословни и нискокалорични продукти. Качества, които все повече се търсят и оценяват високо от българските търговски вериги и крайните потребители.
При интерес може да се свържете с нас на (pm@mrpark.biz) за да Ви изпратим ценови лист с презентация.

Посещения: 273