Стаи под наем за нощувки

40 лева
Вид апартамент
Вид строителство
Етаж
2
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Апартамент Томи, Русе разполага с леглова база от 5 места.

Ценови диапазон: 8 лв. на легло при наемане на цяло помещение - виж цените

Квартира Томи е новообзаведен апартамент, разполагащ с 3 стаи и кухня. Стаите разполагат с ТВ, спалня, тераса и двукрил гардероб, климатик. Кухнята е обзаведена с хладилник, микровълнова, прибори за хранене и маса със столове. Банята е с душ.

Квартирата се намира в идеален център на град Русе, като на разположение са различни транспортни средства (спирка за тролеи, пиаца за таксита и велоалея), малък пазар за зеленчуци и магазинчета за храна. В близост са х-л "Космополитан", заведение за хранене и нощно забавление "План Б", Регионална библиотека "Любен Каравелов", Исторически музей и новооткрития Еко музей атракция за града, Музеят на градския бит, наричан още „Къщата на Калиопа”, къщата музей „Захари Стоянов”, останките на крепостта Сексагинта Приста.

Гледката откриваща се от стаите е към обновения площад "Батенберг" идеален за отдих и разходка. В дясно от него започва главната пешеходна улица "Александровка", където може да се насладите на приятен шопинг, да разгледате архитектурата на сградите, заради, които града се нарича "Малката Виена". Да посетите заведенията по центъра или да си направите екскурзия в околностите на града, където има други известни забележителности.

Цена за целия апартамент (2 стаи с по 1 една двойна спалня и една с единично легло- 5 души) - 80 лв.
Цена за една стая (2 души) - 40 лв.

Посещения: 66