Сребърен йонизатор за големи обеми вода (резервоари, сондажи

249 лева
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Иновативни продукти характеризиращи се с качество, дизайн и удобства без конкуренция от европейският производител "Nora research".

Eлектронният aпарат за сребърно йонизиране на вода “Ponor” версия PRO е професионален уред от ново поколение предназначен за обогатяване на водата (изворна, чешмяна и др.) със сребърни йони (Ag+), произвеждайки по този начин Сребърна вода. Специално е разработен за резервоари с голям обем (от 10 до 1000 литра), както и за кладенци и сондажи за питейна вода с дневна консумация от 10 до 1000 литра.При използването му водата се насища със сребърни йони, както същевременно се пречиства от вредни микроорганизми. Запазват се питейните и качества продължително време, като придобива свойства на естествен антибиотик. Концентрацията на сребърни йони е с гарантираните оптимални стойности за питейна вода. Апарата се характеризира с удобство, дълъг живот, стабилни параметри и автоматизиран режим на работа съчетан с индикатор за контрол и изправност на електрода. Налични са 3 програми на работа според обемите вода, които могат да бъдат опционално препрограмирани за различни обеми (до 1000л) по желание на клиента. Притежава сребърен електрод с повишена маса изработен от сребро с високо качество (проба .999), като дължината на кабела му може да достигне до 20м (опция). Продукт без аналог на българския пазар. Изцяло е произведен и проектиран в Европейският съюз.

Повече подробности за апарата може да намерите на нашата интернет страница: www.noraresearch.com

Какво представлява сребърната вода?

Сребърна вода – реален източник на здраве и живот. Отдавна сребърната вода се използва за лечение на различни болести и профилактика. Какво и е особеното? В миналото хората са я използвали интуитивно, не разбирайки причините за нейните удивителни свойства. Древните индуси и китайци са обеззаразявали водата като са пускали в нея сребърни предмети и са лекували с нея болни хора. В древна Гърция и Рим са използвани посребрени контейнери за вода. В българската православна църква (и не само) за различни обредни дейности “свещената вода” винаги се съхранява в сребърни съдове. Едва миналия век учените откриват как и защо има антибактериални свойства. Изяснява се, че не атомите на среброто я правят активна, а йоните (Ag+) му. Само те са способни на невероятното – да проникват в клетките на бактериите и да ги унищожават отвътре.

Действието на сребърните йони е върху повече от 650 вида бактерии (за сравнение: действието на който и да е антибиотик е върху не повече от 5 до10 вида бактерии).

Известно е, че антимикробния ефект на среброто е по-висок от този на пеницилина. В същото време йоните на среброто щадят клетките на полезните бактерии, като отсъстват вредни въздействия върху организма – нещо характерно за антибиотиците. Не се проявяват и други характерни за антибиотика вредни последствия – понижен имунитет, алергични усложнения, токсикация на организма и др.

Среброто е важна част от човешкия организъм. Най-много сребро се намира в главния мозък, в ядрата на нервните клетки, в жлезите на ендокринната система, в очите и в костите. Дневната потребност на човек достига 90 мкг на ден от този благороден метал. При употреба на сребърна вода (воден разтвор със сребърни йони), не само се унищожават болестотворните бактерии и вируси, но се активизират и обменните процеси в организма, повишава се имунитета.

Днес се използва не просто сребърна вода, която е получена в следствие на контакта с някакъв сребърен предмет, а колоиден йонен разтвор на среброто получен чрез електролиза (електрически ток през сребърни електроди), който е много по-активен. Водата наситена с йони на среброто, както казват медиците даже може да стане универсално средство за лечение. Тя създава в организма на човека уникален биологически щит, пред който отстъпват простудата, грипа и много други заразни заболявания. Действието на апарата се състои в пропускането на точно определен ток през два масивни електрода от най-чистата проба сребро – 999. При протичането на тока електродите отделят йони сребро, като реално се разтварят постепенно във водата. Тока е много точно стабилизиран, за да се постигнат необходимите концентрации на йони във водата. Действието му е реверсивно, като по-този начин износването на електродите е равномерно и йонизираната вода е с равномерна концентрация.

Гаранционен срок: 12 месеца

Също предлагаме електронен апарат за сребърна вода за ежедневието (питейна вода, концентрации за лечебни нужди и т.х.). Предлагаме и широка гама терапевтични и иновативни апарати: За квантова терапия (Hera) и професионални прецизни апарати за биорезонансна терапия (Tangra и Tangra 2). Класическия оригинален запер на Хулда Кларк (Tangra mini).Притежава електроди от масивно 999 Ag сребро. Избор на обема вода - 1, 2 или 3 литра. За разлика от предлаганите подобни китайски продукти на пазара е предвиден за многогодишна употреба и реални резултати. Всички подробности може да откриете на нашия интернет сайт: www.noraresearch.com

Продукта може да бъде закупен и от интернет магазнина на страницата www.noraresearch.com ни с отстъпка от 10 до 30%

ЗА ДИСТРИБУТОРИ СЕРИОЗНА ОТСТЪПКА.

За покупки през Интернет може да се доверите на нашия партньор: mit.bg

Дистрибутор:"ИЗИДЕТОКС"

тел: 0899/565-490

Посещения: 99