Спрей за задържане на ерекцията Stud 100(12ml) - SEXNAEKS.COM(СЕКС НА ЕКС

39 лева
днес в 09:42 ч.
град София
Спрей за задържане на ерекцията Stud 100(12ml) - SEXNAEKS.COM(СЕКС НА ЕКС
Обява от
Фирма
Състояние
използвано

Stud 100 е задържащ спрей за забавяне на еякулацията и удължаване на половия акт. Вече няма да изпитвате неудобство от преждевременното изпразване и незадоволеността на партньорката!
Активно вещество: Lidocaine 9.6%Stud 100 е клинично тестван, бързодействащ спрей за мъже, предназначен за забавяне на еякулацията. Действието му се основава на временно намаляване свръхчувствителността на пениса.
Напълно безвреден е, без мирис и вкус. Лесен е за употреба!
За най-добри резултати са достатъчни 1 до 3 пръскания върху главичката и ствола на еректиралия пенис. След нанасяне се разтрива леко, за да може активното вещество да се усвои от кожата. Опаковката от 12 g (с дължина само 7, 5 сm) е снабдена с дозаторен спрей, който позволява около 120 впръсквания.
Може да се използва с латексови презервативи. Употребата НЕ се препоръчва при: ранички; отоци; алергии; бременност на партньорката; проблеми с черния дроб; проблеми с бъбреците; приемане на предписани лекарства;
Ако имате съмнения за едно от горепосочените неща, консултирайте се с личния си лекар преди да използвате спрея. Активно вещество: Lidocaine 9.6%Съдържание: Isopropyl myristate, Stearic acid, and Perfum 120.

SEXNAEKS.COM

Посещения: 125