vip

СПЕШНО ЖЕНИ ЗА ФАБРИКА ЗА РИБА !Работници във фабрики за месо и оранжерии в Холандия

2000 лева
СПЕШНО ЖЕНИ ЗА ФАБРИКА ЗА РИБА !Работници във фабрики за месо и оранжерии в Холандия

За Холандски работодател търсим мъже и жени за работа във фабрики за месо (свинско, пилешко, телешко, риба).

ЗА ФАБРИКАТА ЗА РИБА ТЪРСИМ СПЕШНО ЖЕНИ! АНГЛИЙСКИЯТ ЕЗИК Е ПРЕДИМСТВО , НО НЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ. 75 ЕВРО КВАРТИРА НА СЕДМИЦА (ВКЛ РЕЖИЙНИ). 9, 50 ЕВРО БРУТО НА ЧАС, С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНО ЧАСОВЕ). Работата е дългосрочна и се търсят кандидати, които искат да се устроят за по-дълго време в Холандия.

Работата се състои от пакетиране, сортиране на месото . . Заплащане минимум 7, 21 евро на час бруто, максимум 9, 95 (според възрастта на работника) . Квартирата е осигурена от работодателят. Заплаща се 87 евро на седмица наем (вкл. режийни). Подписва се договор с холандския работодател. Първото заплащане става в началото на третата седмица , след това се плаща всяка седмица.

Основен английски е предимство , но в някой фабрики не е задължително условие. Кандидатите трябва да са в добро физическо здраве, и да могат да стоят прави.

За същите фабрики се търсят и мотокаристи и шофьори на ричтрък , с опит и валиден европейски сертификат.

Жени за работа във фабрика за цветя.

Не се заплащат комисионни и такси, единствено се заплащат транспортните разходи до Холандия (около 200 лева с автобус)

Ако желаете да кандидатствате изпратете до CV на office@workconnect.biz като посочите и телефон, емейл и скайп за контакт! Или на телефон 0877752474 .Моля, не изпращайте емейли само с един телефон и без никаква друга информация. Няма да бъде отговаряно на такива емейли! Документът Ви за самоличност трябва да е валиден поне за следващите 6 месеца.

При одобрение заминаването става до няколко дни !!

БЕЗ КОМИСИОННИ И ТАКСИ!
Фирма Workconnect Ltd притежава разрешително за извършване на посредническа дейност в чужбина 1645/18.11.2013

Посещения: 8299