Специалисти за Германия

3900 лева
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Международна агенция за подбор на квалифициран персонал Нойропа

За немски работодатели търсим бояджии, зидаро-мазачи, шпакловчици, арматуристи, кофражисти, фаянсаджии, сухо строителство, шлосери, мед.сестри, обгрижване на стари хора, лекари, заварчици, стугари, фезисти, дърводелци и всякакъв вид квалифициран персонал

Задължително английски или немски на комуникативно ниво!

Задължително е кандидатите да имат добър опит! Сертификати и референции са с предимство! Задължително CV на английски или немски! Информацията за предишния трудов стаж ще бъде проверявана! Трудовия стаж трябва да бъде описан подробно -работодател, години и какво точно е работил кандидата. CV -то се разглежда също от работодателите.

Работодателите са средно голени и големи световноизвестни немски и международни фирми.Т.е има възможност за кандидата да бъде намерена подходяща работа във водещи фирми в Германия.

Заплата между 1500-3200 евро (нето) , в зависимост от работата.Фирмите с които работим подсигуряват квартира, която в повечето случаи се заплаща от самите тях. Транспортните разходи от България до Германия се поемат от кандидата.

CV изпращайте на имейл cv.neuropa.bg@gmail.com , за повече информация на български език +4915145112598. Задължително посочвайте емейл и телефон за контакт!

БЕЗ ТАКСИ И КОМИСИОННИ!

Посещения: 112