Специализиран медицински транспорт с частна линейка

Цена
Договаряне
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Частна коректна фирма „ДАЯНА МЕДИК ЦЕНТЪР“ ЕООД, която е с дългогодишен опит на пазара в сферата на специализиран транспорт за превоз и обслужване на болни и трудноподвижни хора, с придружаване от лекарски екип, който се състои от лекар, реаниматор, санитар и шофьор, е тук за да Ви запознае с услугите на фирмата.

“ Нас ни има, защото искаме да Ви подсигурим пълно спокойствие и удобство“

Безопасността е най-важното нещо в живота! За това нашата фирма Ви предлага – лоялност, коректност и пълно спокойствие , за вашето мероприятие, като например – концерти, зелени училища, спортни и филмови събития и още др., ние Ви подсигуряваме линейка, с подходящо оборудване и обучен и квалифициран за всяка една ситуация медицински екип.

Позвънете ни, защото за нас няма граници, няма значение дали събитието ще е малко или голямо, ние сме тук за да Ви помогнем, а не да отказваме помощ.

Цени по договаряне!

Също така предлагаме:

Извозване и пренасяне на хора в различни състояния с частна линейка в София от точка А до точка Б , като цената на транспорта е 50 лв.

При превоз на болен, който се нуждае от лекарско наблюдение, трябва предварителна заявка, за да може да се разбере здравословното състояние на болният и да можем да подготвим медицинският екип , като тук цената е по договаряне

В случай, че сградата не разполага с работещ асансьор или в асансьора не може да влезе количка/носилка, се заплаща такса за пренос на пациента в зависимост от етажите и теглото му, както следва: -Пациент до 80кг – 15лв на етаж

-Пациент до 120 кг -20 лв. на етаж

-Пациент над 120-140 кг- 25лв на етаж + подсигурена от клиента допълнителна помощ

За престой с линейката се заплаща допълнително. До 15 минута е безплатно, след 15 минута се заплаща по 15 лв на всеки започнат час!

Транспорт извън София е по 1 лв/км.

Транспорт в чужбина по договаряне

За повече информация позвънете на посочените телефони:+359 878 688 550/ +359 879 199 013

Посещения: 58