Софтуер за калкулация на щети на автомобили – ERE Offline

2640 лева
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Софтуер за калкулация на щети на автомобили – ERE Offline

Софтуер за калкулация на щети на МПС – Eurotax Repair Estimate

Eurotax Repair Estimate – ERE Offline изчислява стойността на възстановителния ремонт на автомобили, транспортери до 3.5 тона и автомобили с висока проходимост. Състои се от модул за управление на потребителски профил и изчислителен модул. Софтуерът съдържа информация за резервните части и техните цени, времето за работа и приспадане на времето за припокриване, стойността на бояджийските работи и стойността на бояджийските материали, а също и точно графично представяне на резервните части. Информацията в този модул е от официалните производители на автомобили. Той позволява бързо и лесно да се направи цялостна калкулация на стойността на ремонтните разходи, чрез избор на графично визуализирана част, като системата автоматично вкарва данните и само с едно кликване се изчислява стойността на разхода за ремонт с отчитане на всички взаимосвързани операции. По този начин се минимизира значително времето за калкулация на щети.

Софтуерът дава възможност за въвеждане на данни от потребителя – цени на резервни части, бояджийски материали и нормативите за тяхното изпълнение, за да може максимално да се достигне до специфични изисквания на потребителя за оценка на щети. Инсталира се на персонален компютър и дава възможност за неограничен брой калкулации.

Цената лиценза за софтуера Eurotax Repair Estimate за една година е 2640 лв. с ДДС.

Масив системс е лицензиран дилър и търговски представител на Аутоексперт Интернешънъл ЕООД за продажба на каталозите и софтуерните продукти на EurotaxGlass’s на територията на България. Разполагаме с търговци, които са напълно обучени за продуктите и услугите, които предлагаме. Ние сме гъвкави и гарантираме, че можем да осигурим помощ и обучение за специфичните нужди и изисквания на клиентите. Вярваме, че осигуряването на качествено обслужване е ключът към изграждане на добри и здрави взаимоотношения.

За всякаква допълнителна информация може да се свържете с нас.

МАСИВ СИСТЕМС
Тел. 0884177430
e-mail: agmsag@gmail.com

Посещения: 55