Сондаж сонда за вода откриване на подземна вода за кладенец с георадар

Цена
Договаряне
24.03.20
град Враца
Обява от
Частно Лице

ГАРАНЦИЯ ЗА ВОДА, ГЕОФИЗИЧНО Проучване за наличието на подземни води, с 2 вида специалиазирана техника , дистанционно търсене, и потвърждение с георадар, определяне на дълбочина и дебит, предварителното проучване се прави с цел установяване наличието, дълбочината, и дебита на подземен воден поток, така вие може да изчислите сами, разходите за за бъдещ сондаж, и спестявате доста средства ако няма вода, без предварително проучване рискувате да направите празни сондажи, за който ще платите 5-10000лв, и все пак няма да имате вода, работим в цяла България.цената на това проучване е 400лв, за 1 парцел, за 2 , и повече 350лв. за записване-0876778357 -Над 5 години ние вече сме утвърдени в намирането на вода с геофизични методи, които улесняват избора на сондажна дейност за водоползване. Ние сме първите в България, които сме разработили информационно-техническо решение за обработка на геофизични данни за търсене на вода. Нашата система се е доказала вече в повече от 1000 реализирани проекта в търсене на вода.Методът на измерване, който се използва е научно доказана методология за геофизични изследвания за търсене на вода.

При измерване чрез геофизична техника за търсене на вода се иползва Методът на Естествените потенциали. Той гарантира откриване на водонаситените зони в дълбочина в зависимост от геоложките условия.

При всяко измерване ние прилагаме нашия дългогодишен опит и ноу-хау, които гарантират изрядни резултати.

Всичкото скрито злато ще излезе на повърхността на Земята, но ще се скрие водата. Така е определено.

Водата ще стане по-скъпа от черното злато, а един ден тя напълно ще изчезне.

Водата, водата! Откога разправям, че водата ще стане по-скъпа от златото. Ето става. В България вода има и тя ще стигне, само да не я продавате.

Ще дойде време, когато късметлиите, дето са останали живи, ще ядат в златни съдове и ще пият от златни чаши, но вода няма да има


Посещения: 388