Синтетично карбон-графитно моторно масло XENUM GPX 5W40, град Русе | Аксесоари / Консумативи

Синтетично карбон-графитно моторно масло XENUM GPX 5W40

Цена
38.90 лв
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

XENUM GPX 5w40 е синтетично висококачествено двигателно масло, съдържащо микро въглероден графит и значително превъзхождащо масово използваните моторни масла. Изключително специфичния микс от синтетични базови масла и високотехнологични добавки в комбинация с микро въглеродния графит, определят неговите важни предимства.

GPX 5w40 чувствително редуцира триенето между движещите се двигателни части, с което намалява и загубата на горивна енергия. Много ефикасно предотвратява контакта метал с метал и триенето между неравни повърхности. Всичко това води до намаляване на вътрешното триене и много голямо увеличение ефективността на горивото, както и до двукратно увеличение защитата срещу износване, в сравнение с популярните синтетични моторни масла.

Организациите ”Automotive Research Associates” и SAE (Society of Automotive Engineers) посочват изрично в тяхна публикация N° 750 677, че двигателното масло базирано на карбон-графитна дисперсия намалява разхода на гориво.

СВОЙСТВА:

-Значителна икономията на гориво (от -3 до -5%)

-Съществено намаляване на вътрешното триене

-Увеличение на мощността (от +2 до +5%)

-Значително намаляване потреблението на масло (до -80%)

-Чувствително намаляване шума на работещия двигател

-Подобрен студен старт

-Поддържа двигателя чист

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Иновативната формула на това масло го прави отличен избор за всички съвременни високо ефективни двигатели, но също така и перфектно решение за по-старите автомобили, като тези от преди 1990 г.

Подходящо е за всички четиритактови петролни и дизелови автомобили и лекотоварни превозни средства, със или без турбокомпресор.

Използвайте точното количество масло, указано в сервизните инструкции на производителя.

Уникалния микро въглероден графит гарантира перфектна стабилност на колоидалните частици.

Този продукт е 100% безопасен за филтъра.

Всяка смяна на масло най-много си струва парите когато новото се налива в чист двигател. За максимална полза от смяната първо почиствайте с M-Flush: против разход на масло, нагари и киселинности, за възстановяване и подобрена работа на двигателя. Препаратът е единствен по рода си, за изключително прецизна, пълна и безопасна промивка по най-лесния и достъпен за всички начин. Обадете се за въпрос или вижте нашите обяви за добавката M-Flush.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

API SN/CF

ACEA A3/B4/C3

Посещения: 41