Силиконова форма за мини американски палачинки-сърца, пържени яйца, омлети и др

9 лева
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Силиконова форма за мини американски палачинки, пържени яйца, омлети и др. с лесно обръщане за равномерна обработка от двете страни.

Описание на продукта: Ринг-сърца с незалепваща повърхност.За многократна употреба, издръжлив, практичен. Лесен за експлоатация и почистване. Да не се почиства с абразивни материали и телени четки!

Материал: Термоустойчив силикон, екологичен, температурен диапазон: до +220°C

Качество: 100 % нов, високо качество

Размери: Диаметър на ринга: 16 см. За 4 палачинки с формата на сърца Подходящ за тиган с диаметър 24 см и повече. Дръжки за обръщане на палачинките.

Цвят: червен (вижте снимките)

Цена: 9 лева

Тел.: 0877 757 495 - Благоева

Начин на приготвяне: Тиганът и формата се намазват обилно с меко масло. Приготвя се смес за палачинки и се напълват кухините на ринга. Не се пълни до горе, за да има място за бухване. При готовност от долната страна, рингът се обръща посредством силиконовите дръжки. При ненамазване с масло палачинките ще залепнат за ринга и тигана! Изпичат се до готовност и се сервират, гарнирани с кленов сироп, течен шоколад, конфитюр от горски плодове, мед, бита сметана, ядки и пр. Може да се украсят с шаблон за кафе, поръсени с пудра захар, какао или канела. Приятен апетит!

За повече подробности, вижте видеото: https://www.youtube.com/watch?v=7TJZfwgMEUs

Посещения: 28