Силиконова жаба с кука двойка HUIZHU 15 грама

Цена
14 лв
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Кухото силиконово тяло на жабата има всички атрибути за улов на големи риби; детайлни цветове и действия без усилие, издигащи тръпката от риболова до съвсем ново ниво. При удара мекото тяло се свива лесно и персонализираните двойни куки се забиват лесно в устата на хищника. Идеална примамка за силно обрасли с трева и лилия места. Изработена е от мек силикон , голяма двойна кука, монтирана на гърба, снижава до минимум вероятността от закачки в подводни препятствия. Отидете там, където с традиционните примамки не може. Изключително здравата двойна кука и мекото сгъваемо-силиконово тяло гарантира бързо проникване на здравите куки. С тази примамка се постигат успешни резултати на места със слабо течение или в стоящи води. Подходяща за риболов на щука и сом.

Характеристики:

Материал: Силикон

Дължина: 6.5 см.

Тегло: 15 гр.

Цена: 14.00лв

Поръчки се приемат на номер: 0878461217, Viber/ WhatsApp или чрез изпращане на лично съобщение. За подготвим и изпратим артикула към Вас са нужни: Имена на получател/Телефон за връзка с него/Точен адрес или адрес на офиса на куриерската фирма, в която желаете да получите пратката с опция преглед, преди плащане!

Сигурно и безопасно пазаруване! За всеки закупен от нас продукт, получавате касова бележка и *гаранция!

* При проблем в рамките на 14дни, се заменя БЕЗПЛАТНО или се връща заплатената сума, ако няма бройки в наличност (без транспортните разходи, ако има такива) Безплатна доставка при поръчка над 200лв!

Посещения: 13